28-10-2014, 03:10 PM
(28-10-2014, 01:32 AM)'amirisf' نوشته: سلام.بنده دانشجوی ترم اول اقتصاد دانشگاه تهران هستم. معدل لیسانسم 15.5 از دانشگاه دولتی شهرستان رشته اقتصاد
میخواستم برنامه ریزی کنم بعد ارشد بتونم دانشگاه معتبر خارجی اپلای با فاند بگیرم. چه شرایطی نیاز داره؟شدنیه یا آرزوی محاله؟
چیکار باید بکنم تو دو سال آینده؟
سلام بنظر من شما برای جی ار ای اقدام کنید و حتما برای مستر اقتصاد و فایننس در اسپانیا و ایتالیا اقدام کنید چون واقعا هم سطح علمی این دانشگاه ها بسیار بالا تر از ایران هست و هم شانس گرفتن بورس و یا پوزیشن دکتری برای شما بسیار بالا می رود
پیشنهاد می کنم تا می توانید روی زبان کار کنید و قبل از اتمام مستر در ایران برای مستر در اروپا اقدام کنید و مستر خود را از این دانشگاه ها بگیرید
نمره بالای جی ار ای کلید موفقیت شما خواهد بود
پیشنهاد می کنم تا می توانید روی زبان کار کنید و قبل از اتمام مستر در ایران برای مستر در اروپا اقدام کنید و مستر خود را از این دانشگاه ها بگیرید
نمره بالای جی ار ای کلید موفقیت شما خواهد بود
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]