28-10-2014, 06:08 PM
(28-10-2014, 02:21 PM)'ملورین' نوشته: با سلام و خسته نباشید. دایی مادر بنده مدت ۳۰ سال است که المان زندگی میکنند و خانه و کار دارند میخواستم ببینم اگر برای من و همسرم دعوتنامه بفرستن امکانش هست که به هردوی ما ویزا بدهند؟ همسر بنده خانه دارند اسمشون در روزنامه رسمی شرکت به عنوان هییت مدیره هست و دارای ۵ سال بیمه هستند و گردش مالی حساب خوب هم دارند ولی بنده چیزی به نامم نیست ولی دانشجو هستم.بیمه هم هستم. سوال دیگر اینکه امکانش هست چون دایی مادرمند به ما ویزا ندن؟ اگر همسرم پول به حساب من وایریز کنند (مثلا ۳۰ تومن) بهتر است یا اینکه چون تاریخ واریزی پول نزدیک سفر باشه تاثیری ندارد؟ ممنون میشم اگر جواب سوالام رو بدهید.
دروود.
خیر مشکلی بابت دعوت کردن نیست. بهتره مدارک قوی تر داشته باشید تا بتونید به ویزای توریستی دست پیدا کنید.
گردش مالی هم بهتره از 6 ماه قبل به حسابتون انتقال داده بشه.
خیر مشکلی بابت دعوت کردن نیست. بهتره مدارک قوی تر داشته باشید تا بتونید به ویزای توریستی دست پیدا کنید.
گردش مالی هم بهتره از 6 ماه قبل به حسابتون انتقال داده بشه.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public