29-10-2014, 10:04 PM
(29-10-2014, 07:31 PM)'giga' نوشته: سلام. من می خوام الان برای دکترا برای 6 تا دانشگاه اپلای کنم. قبلا برای چند تا استاد که زمینه کاریشون شبیه من بود ایمیل زدم. حالا من برای اونهایی که خوب جواب دادند می خوام اپلای کنم . سوال من اینه که بقیه دانشگاه ها رو چه جوری انتخاب کنم؟ یعنی چه فاکتور هایی رو باید در نظر بگیرم؟ با فرض اینکه شرایط خوبی برای پذیرش دارم. شانسی انتخاب کنم؟ منظورم اینه که همه افرادی که اپلای می کنن چه جوری دانشگاه هاشون رو انتخاب می کنند؟ با تشکر
سلام دوست خوب
والا عموما بدون داشتن استاد شانس ادم برای گرفتن بورس یا پوزیشن تقریبا یک دهم میشه ولی من پیشنهاد می کنم برای دانشگاه هایی که تحقیق کردی کسانی مثلا سال قبل با رزومه شما بورس شدن و البته هزینه ای اپلای نداره مثل دانشگاه های اروپا که عموما اپلای انلاین و رایگان هست اقدام کنید و همیشه یک برنامه پشتیبان هم در نظر بگیرید اگه بورس دکتری نشد چکار کنی مثلا مستر دوم یا اقدام برای دکتری داخل
والا عموما بدون داشتن استاد شانس ادم برای گرفتن بورس یا پوزیشن تقریبا یک دهم میشه ولی من پیشنهاد می کنم برای دانشگاه هایی که تحقیق کردی کسانی مثلا سال قبل با رزومه شما بورس شدن و البته هزینه ای اپلای نداره مثل دانشگاه های اروپا که عموما اپلای انلاین و رایگان هست اقدام کنید و همیشه یک برنامه پشتیبان هم در نظر بگیرید اگه بورس دکتری نشد چکار کنی مثلا مستر دوم یا اقدام برای دکتری داخل
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]