30-10-2014, 07:02 PM
(30-10-2014, 03:04 PM)'niima' نوشته: سلام. من رشته مهندسی کشاورزی-آب با معدل 12.8 تموم کردم. ارشد هم با معدل 16.5 در رشته مهندسی کشاورزی-سازه های آبی تموم کردم. میخوام برای دانشگاه تکنولوژی وین اقدام کنم. اولا که تو سایت گشتم ولی نوشته که فقط در دو رشته مربوط به عمران انگلیسی تدریس میشه. میخواستم بدونم کسی اطلاعاتی داره؟ بعد هم اینکه به نظر شما شانس پذیرش در ارشد بیشتره؟؟؟ در ضمن من فارغ التحصیل دانشگاه آزادم.
سلام. با این صحبتهایی که اینجا دیدم کلا قید پذیرش از اتریش رو زدم. شما میگید هیچ راهی برای فارغ التحصیلهای دانشگاه آزاد نیست؟ اگه یکی بخواد آلمانی رو از صفر شروع کنه چقد طول میکشه اگه همه وقتشو بذاره؟
شانست که با این معدل کارشناسی برای ارشد مجدد پایینه. مگر اینکه دوره خودت رو به المانی بگذرونی.
ضمناً بحث دانشگاه ازاد هنوز معضله باید برای دانشگاههایی که مشکل ندارن اقدام کنی. من شنیدم با دانشگاه مکاتبه کنی ممکنه قبول کنند. چون تا همین 6 ماه پیش یکی از دوستان از دانشگاه ازاد تونست بره. برای دوره المانی تا به سطح مناسب برسی باید 8 تا 12 ماه زمان بذاری.
ضمناً بحث دانشگاه ازاد هنوز معضله باید برای دانشگاههایی که مشکل ندارن اقدام کنی. من شنیدم با دانشگاه مکاتبه کنی ممکنه قبول کنند. چون تا همین 6 ماه پیش یکی از دوستان از دانشگاه ازاد تونست بره. برای دوره المانی تا به سطح مناسب برسی باید 8 تا 12 ماه زمان بذاری.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public