30-10-2014, 07:16 PM
(30-10-2014, 05:37 PM)'rulany' نوشته:سلام فکر کنم بهتره یکم توضیح بدهمسلام
البته دوست عزیزم به سوال شما پاسخ دادن.من خواستم نظر خودم رو بگم که در بعضی موارد مخالف هست با جناب Saaaaam عزیز!
من خودم به شخصه ماه اول 500 یورو هزینه ام شد و سایرماه ها حوالی 400 یورو .هستن بچه های قدیمی تر که کمتر از 400 یورو هم هزینه میکنند.
در مجموع به هزینه ی مسکن شما خیلی بستگی داره.مثلا من هزینه ی خونم 250 یورو در ماه هست .در اسپو(شهری که دانشگاه آلتو در اون قرار داره) میشه با کمتر از 270 گیر اورد اگر از HOASخونه بگیرید.
در مورد هزینه ی ماه اولم که انقدر اختلاف هزینه ی من با دوستمون زیاد هست بخاطر اینکه من تقریبا هرچی ما یحتاج زندگیم بوده از ایران اوردم و خرید ان چنانی به جز چند قلم خوردنی نداشتم. 100 یورو پول دانشگاه هم دادم
1- ماه اول که من رسیدم 18 اگست بود و از من اجاره ماه اگست را گرفتن و تا چشم بهم زدم 6 سپتامبر اجاره ماه بعد را شارژ کردن که جمعا ماه اول هزینه ای معادل 550 یورو برای اجاره دادم
2- در شهر تورکو خوابگاه شما چه فرنیش باشه چه نباشه شما به یکسری لوازم اولیه مثل تشک پتو و ... احتیاج دارید حدود 40 تا 100 یورو در نظر بگیرید
3- برای بانک هم که گفتم در این شهر بانکهای اصلی مثل نوردیا و ... به ما ایرانی ها نت بانک نمی دهند لذا من مجبور شدم برای فینیش ای دی اقدام کنم که 52 یورو هزینه داشت
4- بانک اس پانکی هم برای عضویت که مزایایی مثل نداشتن هیچ هزینه ای و مزایایی مثل نت بانک و خرید اینترنتی و .. بود 100 یورو پرداخت کردم البته بعدا پس می دهند
5- هزینه خرید کلید دانشگاه یادتون باشه 25 یورو پرداختم
6- هزینه عضویت در اتحادیه دانشجویی 106 یورو
7- هزینه کارت دانشجویی 25 یورو
8 - هزینه غذای دانشجویی ماه اول هر روز در دانشگاه و هر وعده 2,60 یورو حدود 70 یورو شد + برای صبحانه و شام هم حدود 60 یورو مواد غذایی خریدم
9- بلیط اتوبوس هم چون بالای 31 سال بودم تخفیفی به من تعلق نگرفت و بلیط سه ماهه به قیمت 142 یورو خریدم
بقیه هزینه ها یادم نیست ولی جمعا 1200 تا 1400 یورو شد
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]