(01-11-2014, 02:23 PM)'artyman' نوشته: نه یکی ازبچه های دکتری رفته پیشش گفته...من اصلا این خانم.ونمی شناسم...بیادیع ترم باهزینه خودش ..بعدا..اگه دیدم به دردم می خوره بگیرمش...فکرکنیدخودش گفت our plan ایتکه هزینه هایی که tuition وmonthly payment رواول واسع مستروبغدواسه دکتری پوشش بده...الان من نه research plan دارم نه funding letter...
یکی از دوست های من هم اینطوری شده؛دانشگاه new mexico city میرفت استادش اونجا آلمانی تبار بود، سه روز مونده به وقت سفارتش، زد زیر همه چی. اونم نتونست بره و الان فکر کن سربازی رفته یا پروژه کسر خدمت کار میکنه، نمی دونم. تو یه فروم دیگه خوندم،AA، که یکی از بچه ها رفته بود فکر کنم اشتوتگارت، باز فکر کنم رشته اش زیست و اینجور چیزا بود، بعد چند ماه که با استاد کار میکرد استاد جلو چشماش زد زیر همه چی. نمی خوام ناامید کنم ولی شرایطتون خیلی سخت هست.
ببینین همون دانشجو یا یکی دیگه میتونه از یه استاد دیگه براتون چیزی جور کنه؟
از همون دانشجو بپرس اگه به رئیس دپارتمان زنگ بزنم و ازش کمک بخوام بد نمیشه؟
اگه هزینه زیادی خرج کردین به نظرم به هر دری بزنین، انشاالله که جواب بده. آهان یادم اومد، تو یه وبلاگی خوندم که خانمی،هموطن بود، تو آمریکا استادش بعد چند ماه کار سخت و طاقت فرسا ازش میخواست که نتایج غلط دانشجوی قبلیش رو با چندتا آزمایش وباره ثابت بکنه وگرنه همه مقالات استاد توی یه مجله حذف میشد. بعد این خانم هموطن ما رفته بود پیش رئیس دپارتمان و ازش کمک خواسته بود و اونم کمکش کرده بود. ناامید نشین از همون دانشجوی عزیز بپرسین کی اونجا میتونه بهتون کمک بکنه که شما بهش زنگ بزنین.
موفق باشین
ببینین همون دانشجو یا یکی دیگه میتونه از یه استاد دیگه براتون چیزی جور کنه؟
از همون دانشجو بپرس اگه به رئیس دپارتمان زنگ بزنم و ازش کمک بخوام بد نمیشه؟
اگه هزینه زیادی خرج کردین به نظرم به هر دری بزنین، انشاالله که جواب بده. آهان یادم اومد، تو یه وبلاگی خوندم که خانمی،هموطن بود، تو آمریکا استادش بعد چند ماه کار سخت و طاقت فرسا ازش میخواست که نتایج غلط دانشجوی قبلیش رو با چندتا آزمایش وباره ثابت بکنه وگرنه همه مقالات استاد توی یه مجله حذف میشد. بعد این خانم هموطن ما رفته بود پیش رئیس دپارتمان و ازش کمک خواسته بود و اونم کمکش کرده بود. ناامید نشین از همون دانشجوی عزیز بپرسین کی اونجا میتونه بهتون کمک بکنه که شما بهش زنگ بزنین.
موفق باشین
Do not predict the future, try to shape the future