02-11-2014, 05:54 PM
(02-11-2014, 02:07 PM)'mehdi65' نوشته: من بورس گرفتم از یکی از دانشگاههای تایوان واسه ویزا از کجا باید شروع کنم؟میدونم باید برم دوبی مدارکمو ترجمه کردم واسه تایید باید ببرم سفارت تایوان تو دوبی یا اول ببرم سفارت ایران تو دوبی بعد اماراتو بعد تایوان؟تویکی از پست ها خوندم مستقیم نباید ببرم سفارت تایوان تو دوبی!بعد اینکه منکه بوروسم گواهی باید از بانک بگیرم که تو حسابم پوله؟راستی چطوری باید از سفارت تایوان وقت بگیرم واسه ویزا؟اهرچی گشتم پیدا نکردم ویزا دانشجویی فرمش چیه به خود سفارتم ایمیل زدم جواب نداد!گه کسی میدونه لطفا کمک کنه ممنون
تا اونجا که من اطلاع دارم. ابتدا باید برگه پذیرش رو بگیری بعد به سفارت ایمیل بزنی و وقت بگیری اون وقت سفارت براتون کلی فرم ارسال میکنه. اونها رو پر میکنید از جمله، تایید پزشکی، سوء پیشینه از پلیس، مقدار 10000 دلار هم حساب بانکی( این مورد رو از سفارت بپرس) سپس در تاریخ مقرر به دبی میرید و مدارک رو میدی و مصاحبه هم انجام میشه. بعد بهتون میگن بهتون تا چند هفته اینده خبر میدن. سپس برای گرفتن ویزا هم مجدداً به دبی باید برید. تا 2 سال پیش که اصن ویزا رو ارسال نمیکردن و فقط به خود شخص میدن. تایوان در ایران سفارت نداره زیرا خیلی رابطه دیپلماتیک مناسب باهاشون نداریم بنابراین ایرانی ها باید به سفارتشون در دبی برن.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public