02-11-2014, 09:52 PM
(02-11-2014, 09:06 PM)'rulany' نوشته:سلام
البته به نظرم من 100% تا آخر ماه فوریه مدارک رو بفرستید. وقتی توصیه کردن حتما به توصیه هاشون گوش کنید! چون شما از تهران برای ویزا اقدام میکنید و ممکن خیلی طول بکشه.
در مورد روند بررسی مدارک بستگی به دپارتمان های دانشگاه شرایط فرق میکنه.بعضی از دپارتمان ها از اول مارچ شروع میکنند به بررسی. در واقع مثلا دپارتمان برق قدرت رقابتی نیست گرفتن پذیرش و یه مینیممی تعریف شده که اگر سشما این رو داشته باشید بهتون پذیرش میدن.مثلا امکان داره یه سال 20 نفر پذیرش بگیرند و سال بعدش 50 نفر!
ممنون از جوابتون.
مسئله اینجاست که به دلایلی تازه تصمیم قطعی برای اپلای گرفتم و فقط 2 هفته ست شروع به خواندن زبان کردم. برای همین این سوال رو مطرح کردم که اگر امکان داشته باشه با آمادگی بیشتری در امتحان شرکت کنم.
پس با این حساب یا باید مدارکم رو تا موعد تعیین شده بفرستم و اگر دیرتر بشه شانسی ندارم؟
مسئله اینجاست که به دلایلی تازه تصمیم قطعی برای اپلای گرفتم و فقط 2 هفته ست شروع به خواندن زبان کردم. برای همین این سوال رو مطرح کردم که اگر امکان داشته باشه با آمادگی بیشتری در امتحان شرکت کنم.
پس با این حساب یا باید مدارکم رو تا موعد تعیین شده بفرستم و اگر دیرتر بشه شانسی ندارم؟