19-10-2011, 08:59 AM
(19-10-2011, 05:35 AM)m0h3n نوشته: پژمان جان،ممنون محسن جان.
مرسی که تجربه ارزشمندت رو اینجا گذاشتی. خیلی خوشحال شدم که همه چیز خوب پیش رفته. امیدوارم که در نهایت اوکی بشه.
فقط در خصوص برنامه نویسی که ازت سوال شده و یا یه سری سوالاتی که اساتید ممکنه بپرسن بنظرم باید با اعتماد به نفس کامل به این سوالات جواب داد.
بحث صداقت یه مسئله هست، بحث داشتن اعتماد به نفس و اینکه بدونی اگه در یک زمینه تجربه کافی نداری ولی اگر لازم باشه حتما میتونی از پس اون بربیای یه مسئله دیگه هست !
البته این نظر من هست.
به نظر من هم کاملاً درست می گی. در مورد مساله ای که گفتی دقیقاً قبلاً تو ایمیل در این مورد هم ازم استاد پرسیده بود و من حقیقتش رو بهش جواب دادم و البته اضافه کردم که با توجه به علاقه زیادی که به برنامه نویسی دارم و پایه ریاضیاتم که خیلی خوبه، فکر می کنم مشکلی تو این زمینه نداشته باشم.
سوال استاد تو مصاحبه این بود که برای کدوم یک از کارهای تحقیقاتی ات از کد نویسی استفاده کردی. با توجه به اینکه سوال به کارهای گذشته بر می گرده، من جواب صادقانه باید می دادم. این استاد هم طوری بود که به نظر خیلی دقیق می اومد و از هر جواب من یه سوال جدید می پرسید. نمی شد پیچوند! البته اینم بگم که من تجربه کد نویسی دارم، ولی در اون حدی که مثلاً پایان نامه های لیسانس یا فوقم کلاً کد نویسی باشه نبوده و تو پروژه های درسی یا بخشی از کار پایان نامه ام کد نویسی داشته. که اینها رو هم بهش توضیح دادم.
به هر حال به نظر من هم به نکته خیلی خوبی اشاره کردی و خوبه که آدم در عین حال که صادق هست، اعتماد به نفس داشته باشه و به استاد نشون بده که قابلیت های زیادی داره و در زمینه هایی که لازم هست، به استاد اطمینان بده که از پس اون موضوع بر میاد. به قول معروف نحوه present کردن خود، در مصاحبه خیلی مهم و تاثیر گذار هست.