19-10-2011, 04:13 PM
پژمان جان به نظر من و با توجه به شناختی که در طی این مدت از اساتید خارجی به دست آوردم وقتی استاد برای اعلام نتیجه مصاحبه زمان خاصی رو تعیین میکنه اصلا صحیح نیست که قبل از اتمام اون زمان باهاش تماس بگیرید مگر اینکه مثلا در طی مصاحبه از شما خواسته باشه چیز خاصی براش ارسال کنید. مثل مدارک بیشتر یا هرچیز دیگه اما تماس گرفتن در مورد نتیجه پذیرش یا فاند قبل از ددلاین تعیین شده اصلا کار جالبی نیست.
نظر شخصی من اینه که اگر خیلی اصرار دارید در طی این مدت با استاد در تماس باشید میتوانید سوالهایی در مورد مقالات منتشر شده توسط استاد یا پروژه های درحال اجرا در گروه بپرسید که البته باید سوالاتی باشند که نشون بدهند واقعا علاقمندید و مطلب مورد نظر رو دقیقا مطالعه کردید در غیر این صورت بهتره در کل بی خیال ارتباط با استاد تا اتمام زمان تعیین شده بشوید.
البته این نظر شخصی منه و قطعا نظر دوستان باتجربه تر در این مورد اولویت خواهد داشت
نظر شخصی من اینه که اگر خیلی اصرار دارید در طی این مدت با استاد در تماس باشید میتوانید سوالهایی در مورد مقالات منتشر شده توسط استاد یا پروژه های درحال اجرا در گروه بپرسید که البته باید سوالاتی باشند که نشون بدهند واقعا علاقمندید و مطلب مورد نظر رو دقیقا مطالعه کردید در غیر این صورت بهتره در کل بی خیال ارتباط با استاد تا اتمام زمان تعیین شده بشوید.
البته این نظر شخصی منه و قطعا نظر دوستان باتجربه تر در این مورد اولویت خواهد داشت
منویس،
منویس
با راشهای جوان
این نیز بگذرد...
منویس
با راشهای جوان
این نیز بگذرد...