04-11-2014, 09:37 PM
معمولا در این تاپیک از دوستانی که از تیم مدیریت جدا شدند، قدردانی بعمل میاد (عزیزانی مثل نسیم، پژمان، امین، بهرام، آیدا، مینا، شاهین*) ولی خب قرار نیست که همیشه بعد از جدا شدن عزیزی از تیم مدیریت، ازش قدردانی بشه، به همین دلیل لازم دونستم همین جا از همه بچه های تیم آکادمیاکافه تشکر کنم که بدون هیچ چشمداشت و علیرغم مشغله هایی که همگی به نوعی باهاش مواجه هستند، از وقت و انرژی شون برای کمک به دوستان صرف میکنند. از همه این عزیزان سپاسگزارم و دستشون رو به گرمی میفشارم و براشون آرزوی موفقیت، پیروزی و سلامتی در زندگی واقعی شون رو دارم.
پ.ن: این نکته رو هم اضافه کنم که مسلما وجود کاربران فعال، برای وجود و رشد چنین محیطی لازم هست، وگرنه اگر کاربری نباشه، فروم و مدیری هم نخواهد بود! و ما همیشه از اینکه کاربران خوب، فهیم و فعالی داریم، به خودمون میبالیم
* اینها دوستانی بودن که من باهاشون هم تیمی بودیم و اگر اسم دوستی رو از قلم انداختم، عذر میخوام.
پ.ن: این نکته رو هم اضافه کنم که مسلما وجود کاربران فعال، برای وجود و رشد چنین محیطی لازم هست، وگرنه اگر کاربری نباشه، فروم و مدیری هم نخواهد بود! و ما همیشه از اینکه کاربران خوب، فهیم و فعالی داریم، به خودمون میبالیم
* اینها دوستانی بودن که من باهاشون هم تیمی بودیم و اگر اسم دوستی رو از قلم انداختم، عذر میخوام.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.