05-11-2014, 03:30 PM
(05-11-2014, 03:19 PM)'سمیراموفقی' نوشته: سلام
ممنون از سایت بسیار خودتون
من 27 ساله هستم و ارشد معماری از دانشگاه تهران دارم و رتبه سوم خروجی با معدل 18.40 هستم میخواهم آلمان پزشکی بخونم آیا با سن من موافقت میشه؟ هنوز هیچ اطلاخعاتی ندارم لطفا کمکم کنید
توی پست ها نوشته بودید شاید سفارت روی سن حساس بشه چطور میتونم اطمینان حاصل کنم که من را میپذیرند یا نه؟
لطفا به من کلاس زبان المانی خوب هم پیشنهاد بدین
آیا میشه در المان هم دکترا معماری بخونم و هم همزمان پزشکی؟
راجع به سوال اولتون، می تونید دانشگاه خودتون رو انتخاب کنید و به Admission ایمیلی بزنید. مطمئناً پاسخی دقیق تر از هر آنچه که دوستان در اینجا ارئه کنند دریافت می کنید. بر خلاف کشور ما، Admission وظیفه داره به ایمیل ها و تماس جواب بده. اگر دیدید که بعد از چند روز پاسخ نگرفتین تماس بگیرین.
اگر اشتباه نکنم یک آموزشگاه زبان آلمانی معرفی کرده بودم (آموزشگاه زیاده، من هر اسمی بگم تبلیغ میشه). اگر در تهران زندگی می کنید آموزشگاهای مختلفی با کیفت و شهریه های مختلف موجود هستند.
سوال سوم هم من اطلاعی ندارم.
اگر اشتباه نکنم یک آموزشگاه زبان آلمانی معرفی کرده بودم (آموزشگاه زیاده، من هر اسمی بگم تبلیغ میشه). اگر در تهران زندگی می کنید آموزشگاهای مختلفی با کیفت و شهریه های مختلف موجود هستند.
سوال سوم هم من اطلاعی ندارم.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers