05-11-2014, 08:09 PM
(01-11-2014, 12:00 PM)'niima' نوشته:سلام. از اونجایی که معدل کارشناسی خیلی خوبی ندارم قصد دارم برای ارشد در یکی از دانشگاه های عالی فنی (Hochschule ) اقدام کنم. ولی از یکی از دوستام شنیدم که ادامه تحصیل در مقطع دکترا برای فارغ التحصیلان این مراکز امکانپذیر نیست یا خیلی سخته. در ضمن من در حال حاضر کارشناسی ارشد از دانشگاه آزاد دارم. میخواستم ببینم کسی از دوستان اطلاعاتی یا نظری در این رابطه داره؟
دروود بر شما.
تا اونجایی که من اطلاع دارم پذیرش سخت و یا غیر ممکن در المان نیست!! اما ممکنه در کشورهای دیگر براساس واحد های گذرانده شده و نوع تز (عملی - پروژه ای) فوق دیدگاه مناسبی ندارن. اصولاً موسسات علوم کاربردی فرد روی برای بازار کار اماده میکنند تا برای اینده تحقیقاتی و انجام پروژه های علمی. از نظر من بهتره در انتخاب این موسسات کمی با تامل نگاه کنید.
تا اونجایی که من اطلاع دارم پذیرش سخت و یا غیر ممکن در المان نیست!! اما ممکنه در کشورهای دیگر براساس واحد های گذرانده شده و نوع تز (عملی - پروژه ای) فوق دیدگاه مناسبی ندارن. اصولاً موسسات علوم کاربردی فرد روی برای بازار کار اماده میکنند تا برای اینده تحقیقاتی و انجام پروژه های علمی. از نظر من بهتره در انتخاب این موسسات کمی با تامل نگاه کنید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public