05-11-2014, 08:18 PM
(05-11-2014, 05:58 PM)'eliha1' نوشته: سلام من دانشجوی ترم 1 معماری از یکی از دانشگاههای آزاد هستم معدل کاردانیم 16:02 صدم بود میخوام بپرسم اگه من معدلم رو توی مقطع کارشناسیمهندسی بالا ببرم میتونم شانسی برای گرفتن بورسیه از داشنگاه ملی سئول داشته باشم؟( معدلم میشه بگید با توجه به معدل کاردانیم باید توی کارشناسی چقدر باشه که شانس گرفتن بورسیه از دانشگاه ملی سئول بالا بره؟) و ایلتس باید چند باشه؟حتما باید مقاله بنویسم؟ چه شرایطی داره؟ چند تا مقاله باید بنویسم؟من کلا دوسال وقت دارم و هم کلاس زبان باید برم هم دانشگاه میرم هم میخوام مقاله بنویسم راستی شما میدونید مقاله نوشتن چقدر زمان میبره؟با چندتا از استادام باید همانگ کنم؟ممنون میشم راهنماییم کنید
پیشتر به سوالات مشابه جواب داده شده. اما شانس برای دانشگاه سئول اصولاً کمی سخته. نمره ایلتس باید بالای 6.5 باشه . حالا نمیدونم شما پورتوفبلو مناسب در معماری داری که باید ارائه کنی. معدلت هم باید بالای 17 باشه.
مقاله نوشتن برای دانشجوی لیسانس خیلی ضروری نیست!! اما اگر داشته باشی خب کمک کننده است. از 3 تا استاد هم باید توصیه نامه داشته باشی.
مقاله نوشتن برای دانشجوی لیسانس خیلی ضروری نیست!! اما اگر داشته باشی خب کمک کننده است. از 3 تا استاد هم باید توصیه نامه داشته باشی.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public