08-11-2014, 01:29 AM
'farzaneh1392 dateline='' نوشته: با سلام و خسته نباشید
خواستم نظرتون را در رابطه به گرفتن فاند از دانشگاه های نیوزلند و اس1ترالیا برای رشته روانشناسی تربیتی بدونم.
من 30 ساله ، لیسانس آزاد مترجمی با معدل14.53 فوق لیسانس روانشناسی تربیتی از شهید بهشتی تهران با معدل17.67 داری 2 مقاله داخلی .و 2 تا )isi) هستم.آیلس 6.5 دارم. آیا واسه این کشورها GERهم می خواهد
سلام دوست عزیز
در این حوزه اقیانوسیه دانشگاه ها بر خلاف امریکا و کانادا به لیسانس شما خیلی بیشتر توجه دارند و متاسفانه لیسانس شما اصلا ارتباطی به فوق شما ندارد پیشنهاد می کنم برای دانشگاه های این حوزه سرمایه گذاری نکنید بجاش با گرفتن جی ار ای به حوزه امریکا و کانادا فکر کنید البته اگر استادی پیدا کردید در یکی از دانشگاه های استرالیا بنظرم چون اپلای انلاین هست ریسکی ندارد
فقط در دانشگاه های سیدنی نیوساوت ولز و دانشگاه اکلند من دیدم برخی از رشته ها جی ار ای لازم بود ولی کلا استرالیا پژوهش محور هست و به رزومه پژوهشی بیشتر نگاه می کند تا نمره جی ار ای
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]