08-11-2014, 09:57 AM
(01-11-2014, 09:15 PM)'atefeh_J' نوشته:با سلام
منم خیلی با صحبت جناب foreverblue موافق هستم. هر کدام از این ها (ازدواج و پذیرش) به تنهایی خیلی زمان بر و وقت گیر هستند. دوستانی که در گیر اپلای هستند میدانند که چقدر احتمالات مختلفی برای قبولی و یا ردشان وجود داره و همه چیز 100 درصد نیست!!! دیگه با این وضع بخوای ازدواج را هم وارد کنی دیگه نور علی نور میشه. البته من دیدگاه فمینیستی خودم را دارم و با نظر مهناز جان زیاد موافق نیستم. اینکه به قصد شناخت و نه ازدواج آشنا شد این مدل رابطه تنها ضررش برای خانمها هست چون قوه احساسشان بیشتر از منطق درگیر میشه و برای آقایون کنار آمدن با این قضیه چه بسا خیلی خیلی راحتتر است!
سپیناز جان شما هم به نظرم تمام موارد را با هم پیش ببر. ممکنه خوشبختی و آرامشت همین جا باشه از کجا میدانی؟؟
پس به نظرم برای خواستگارهایی که ارزش و قدر تو را می دانند بیشتر وقت بذار. البته منظورم این نیست که با این صحبت از هدفت دور بشی! منظورم اینه که آینده غیر قابل پیش بینی است و به نظرم لزومی نداره قضیه پذیرش گرفتن و مهاجرت در ابتدای کار مطرح بشه.
چقدر پست من بحث برانگیز شد
منم با صحبت جناب foreverblue موافقم ولی کفه ی ترازو برای من به سمت اپلای سنگینی میکنه
ازدواج برای من آسونه ولی اپلای سخت و من دوست دارم به هدف های سخت برسم
به هر حال باید یک نسل بسوزه تا فرهنگ ازدواج در ایران هم تغییر کنه و اون هم نسل ماست
من با صحبت مهناز عزیر موافقم و به نظرم تو این شرایط خانم ها هم باید خودشون رو سازگار کنند و به دور از وابستگی تصمیم بگیرند و هوشبختانه قدم های هولی هم برای دوری از وابستگی تو فرهنگ ایران برداشته شده
من نظرم این بود که چرا فرهنگ ایران باید طوری باشه که از ازدواج برای خانم ها یک کوه بسازه؟؟؟
هر آدمی تو هر سنی بایذ بتونه به ازدواج فکر کنه درست مثل آقایون
منم با صحبت جناب foreverblue موافقم ولی کفه ی ترازو برای من به سمت اپلای سنگینی میکنه
ازدواج برای من آسونه ولی اپلای سخت و من دوست دارم به هدف های سخت برسم
به هر حال باید یک نسل بسوزه تا فرهنگ ازدواج در ایران هم تغییر کنه و اون هم نسل ماست
من با صحبت مهناز عزیر موافقم و به نظرم تو این شرایط خانم ها هم باید خودشون رو سازگار کنند و به دور از وابستگی تصمیم بگیرند و هوشبختانه قدم های هولی هم برای دوری از وابستگی تو فرهنگ ایران برداشته شده
من نظرم این بود که چرا فرهنگ ایران باید طوری باشه که از ازدواج برای خانم ها یک کوه بسازه؟؟؟
هر آدمی تو هر سنی بایذ بتونه به ازدواج فکر کنه درست مثل آقایون