08-11-2014, 11:22 AM
(08-11-2014, 10:49 AM)'faeze23' نوشته: سلام دوستان
یک سری سوال پیرامون موارد زرومه داشتم
۱_من زمان دانشجویی تو پروژه ای کارکردم که مشترک بین دانشگاه بود و باحمایت مالی شهرداری درمورد فضاهای سبز که همچین پروژه ای مورد مشابه داخلی نداشت کلی تو سازمانها پیچید و حتی شهرهای دیگه مثل بندرعباس کلی تعجب کردن که یک عده دانشجو همچین کاری کردن و ازطرف شهرداروقت لوح دانشجوبرگزیده گرفتم این award قابل ذکریه؟
۲_خود این پروژه چطوربگم که خیلی مهم بوده و تو ایران همچین موردمشابهی نداشتیم حتی باهامون مصاحبه کردن و تو روزنامه چاپ کردن, اصلا قابل ذکره این موارد؟
۳_همون دوران من مسول برگزاری یک سری کارگاه شدم گواهی اش هم دارم تو قسمت organizational skill بزارم؟
۳_با اساتیدمون ۲تا کتاب ترجمه کردم فقط تو ایزان کپی رایت نداریم گفتن ترجمه کتاب مشکلساز نشه که با ناشرهماهنگ بودید یا نه و اینها!؟
ممنون
سلام
در مورد سوال اولتون بنظر من اگر گواهی را ترجمه رسمی کنید و علاوه بر درج در رزومه همراه سایر مدارک برای دانشگاه ها ارسال کنید کافی هست
در مورد بخش دوم سوالتون بنظر من نیازی به توضیح نیست زیرا اینگونه گواهی ها خیلی شانس بورس شدن شما را بالا نمی برد اساسا عامل اصلی معدل و دانشگاه شما و نمرات ازمونها و نهایتا مقاله هست
در مورد سوم ترجمه کتاب تاثیر انچنانی ندارد خیال شما راحت کسی به شما کاری ندارد چون اصلا ایران جزو معاهده نیست
در مورد سوال اولتون بنظر من اگر گواهی را ترجمه رسمی کنید و علاوه بر درج در رزومه همراه سایر مدارک برای دانشگاه ها ارسال کنید کافی هست
در مورد بخش دوم سوالتون بنظر من نیازی به توضیح نیست زیرا اینگونه گواهی ها خیلی شانس بورس شدن شما را بالا نمی برد اساسا عامل اصلی معدل و دانشگاه شما و نمرات ازمونها و نهایتا مقاله هست
در مورد سوم ترجمه کتاب تاثیر انچنانی ندارد خیال شما راحت کسی به شما کاری ندارد چون اصلا ایران جزو معاهده نیست
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]