08-11-2014, 11:01 PM
(08-11-2014, 10:24 PM)'zeinab20' نوشته: سلام دوستان من سال 92 در رشته کتابداری روزانه قبول شم وثبتنام کردم و ترم اول رو مرخصی گرفتم و ترم دوم وسوم رو ثبتنام نکردم کنکور 93 محروم بودم و میخوام کنکور 94 رو شرکت کنم اگه تا آذر انصرافیم رو از دانشگاه بدم میتونم کنکور 94 رو شرکت کنم و در صورت قبولی توی رشته روزانه در کنکور 94 باید شهریه بدم?وسوال سوم اینکه میتونم بصورت غیر حضوری انصرافی بدم?چون نمیتونم زیاد رفت وامد داشته باشم به دانشگاه
سلام. من فکر می کنم شما مشمول عدم استفاده از تحصیل رایگان میشید و نیازی به پرداخت هزینه ها نیست ولی باید حتما از دانشگاه و همینطور سامانه پاسخگویی سازمان سنجش بپرسید البته بهتره اگر تهرانید حضورا برید سنجش چون واقعا مطمئن نیستم. در مورد انصراف تا زمان من که خیلی هم گذشته، بله باید حتما حضورا می رفتین تا مهر دانشگاه به اون برگه انصراف قطعی بخوره. ضمنا باید مدارک دبیرستان مثل دیپلم و پیش دانشگاهی رو پس بگیرین. ظاهرا اصلا حواستون به اینا نبوده[img]images/smilies/huh.gif[/img]
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم