09-11-2014, 12:22 PM
(08-11-2014, 04:41 PM)'faeze23' نوشته: ممنون از راهنماییتون.
یک سوال دیگه اگر تو روزنامه یا نشریات داخلی مطلبی چاپ کرده باشیم ارزش ذکر داره؟مقالات توصیفی ترویجی در واقع در رابطه با طرحیکه دارم روش کارمیکنم که طرح عملیاتیه در راستای فرهنگسازی و محیط زیست این کارم با اهداف دانشگاه مقصد خیلی هماهنگه چطوری ذکرش کنم؟؟
بیشتر اجراییه تا تحقیقاتی ولی میشه به تحقیقاتی ربطش بدم و سازمان حامی گواهی بهم میده این رو کجای رزومه بزارم؟من مدرس کارگاهها و مجری طرحم تو این پروژه.
ممنون
سلام دوست خوب
والا من در مورد استرالیا و اروپا این مطلب را مطمینم که هر دانشگاهی یک لیست مجلات معتبر دارد و برای انها گرید در نظر می گیرد و بقیه را امتیاز خاصی در نظر نمی گیرد و تنها برای جلب نظر استاد خوب هستند
والا من هم کارگاه و تدریس داشتم ولی بنظر من خیلی تاثیر ندارد ولی می توانی یک سر فصل براش ایجاد کنی و در رزومه بیاورید و البته سعی کنید مدرک هم داشته باشید
والا من در مورد استرالیا و اروپا این مطلب را مطمینم که هر دانشگاهی یک لیست مجلات معتبر دارد و برای انها گرید در نظر می گیرد و بقیه را امتیاز خاصی در نظر نمی گیرد و تنها برای جلب نظر استاد خوب هستند
والا من هم کارگاه و تدریس داشتم ولی بنظر من خیلی تاثیر ندارد ولی می توانی یک سر فصل براش ایجاد کنی و در رزومه بیاورید و البته سعی کنید مدرک هم داشته باشید
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]