09-11-2014, 01:44 PM
(09-11-2014, 12:31 PM)'سمیراموفقی' نوشته: سلام
از راهنمایی قبلی شما واقعا سپاس
من به International office دانشگاهی ایمیل دادم و گفتم مدرکم کارشناسی ارشد است و به پزشکی علاقه دارم و آنها جواب دادند:
Thank you very much for your interest in our university. In order to start a study programme at our institution you need to have German language knowledge at minimum level B1. After that students can take language courses at our university in order to obtain level DSH 2 (TestDaF 4444) with which the study programme can be started. For more general information as well as our medicine programme I kindly ask you to have a look at the enclosed flyers.
حالا باید چه کار کنم ؟ پرینت بگیرم ببرم سفارت؟
توصیه شده که مدرک B1 رو حداقل داشته باشید و همچنین دوره ای از زبان در خود دانشگاه موجود می باشد. اگر هزینه ها واستون ملاک نیست و به زبان انگلیسی آشنایی کامل دارید (دوره های زبان آلمانی در دانشگاه مقصد به زبان انگلیسی است). می تونید پس از اخذ نامه پذیرش به سفارت بروید (توجه دارید که باید قبلش اپلای کنید). در هر صورت به نظر من، در فرصتی که دارید زبان آلمانی رو در همین جا تا سطحی پیش ببرید. کلاسهای خوبی در کشور خودمون داریم که از نظر هزینه هم با کلاسهای آنجا قابل مقایسه هستند.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers