09-11-2014, 07:40 PM
(09-11-2014, 07:16 PM)'moomak' نوشته: ضمن عرض سلام به همه اساتید و دوستان
من دانشجوی کارشناسی مکانیک دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات ساوه بودم ولی بعد از پاس کردن 90 واحد درسی از تحصیل در این رشته انصراف دادم و با مدرک کاردانی سال 89 فارغ التحصیل شدم. با توجه به اینکه معدل پایینی داشم بالتبع رزومه درسی خوبی ندارم اما یکسال در آموزشگاه فنی و حرفه ای دوره های مختلفی را گذراندم. چون هنوز هم به درس خواندن علاقه دارم ولی شرایط مالی قوی برای پرداختن شهریه دانشگاه را ندارم ازتون خواهش میکنم راهنمای بنده باشید تا بتوانم دانشگاهی رایگان بدون توجه به رنکینگ و زبان پیدا کنم!
زبان انگلیسی را به خوبی صحبت میکنم ولی تا بحال برای آیلتس امتحان ندادم.یکی از دوستان دانشگاه کشور های چک و رومانی رو پیشنهاد کرد. شما نظرتون چیه؟ لطفا من را راهنمایی کنید.
سلام به شما
اگر واقعا الان به درس خوندن علاقه دارید و توانایی مالی هم -که درد مشترک خیلی از ماست- ندارید بهتره حتما حتما لیسانس رو در ایران و در دانشگاه دولتی و نوبت روزانه بخونید و با کسب معدلی خوب و رزومه ای مناسب از نظر نمره زبان و ... برای ارشد اپلای کنید. تحصیلات لیسانس بسیار هزینه بردار است و اگر تمکن مالی در حد پولدار ندارید حتی زندگی در اون کشورها هم برای شما ماهی چند میلیون هزینه داره. دانشگاه های رایگان در اروپا هست ولی هزینه زندگی بازم میشه ماهی حداقل 3-2 میلیون!! حالا اروپای شرقی که تا جایی که میدونم شهریه هم دارند! بهترین راهنمایی من به کسی که میگه درس خوندن رو دوست داره همینه.
سوالی بود در خدمتم و موفق باشید
اگر واقعا الان به درس خوندن علاقه دارید و توانایی مالی هم -که درد مشترک خیلی از ماست- ندارید بهتره حتما حتما لیسانس رو در ایران و در دانشگاه دولتی و نوبت روزانه بخونید و با کسب معدلی خوب و رزومه ای مناسب از نظر نمره زبان و ... برای ارشد اپلای کنید. تحصیلات لیسانس بسیار هزینه بردار است و اگر تمکن مالی در حد پولدار ندارید حتی زندگی در اون کشورها هم برای شما ماهی چند میلیون هزینه داره. دانشگاه های رایگان در اروپا هست ولی هزینه زندگی بازم میشه ماهی حداقل 3-2 میلیون!! حالا اروپای شرقی که تا جایی که میدونم شهریه هم دارند! بهترین راهنمایی من به کسی که میگه درس خوندن رو دوست داره همینه.
سوالی بود در خدمتم و موفق باشید
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم