10-11-2014, 12:33 AM
سابقه ایمیل هایی که از کنفرانس دریافت کردین رو نگاه کنید ببینید در اونها اشاره شده که مقاله ها در مجله خاصی چاپ میشه یا خیر. همین طور سایت اون کنفرانس رو هم در این مورد نگاه کنید. اگر چیزی ندیدین مشکلی نداره می تونید برای یک مجله بفرستین. حتی در مواردی هم که مجله ای مقاله های یک کنفرانس رو چاپ می کنه ممکنه مقاله های پوستر رو چاپ نکنه.
در کل مقاله ای که برای مجله می فرستین می بایست دارای اطلاعات علمی بیشتر و حالت محض تری نسبت به مقاله کنفرانسی داشته باشه. به همین دلیل با توجه به اینکه مقاله شما به عنوان پوستر انتخاب شده بوده میشه اینطور برداشت کرد که برای اینکه در مجله ها قبول بشه می بایست بیشتر روی اون کار کنید و بخش های بیشتری رو به اون اضافه کنید که در این فرآیند ممکنه حتی عنوان مقاله هم عوض بشه و کلا یک مقاله جدیدی بشه.
در کل مقاله ای که برای مجله می فرستین می بایست دارای اطلاعات علمی بیشتر و حالت محض تری نسبت به مقاله کنفرانسی داشته باشه. به همین دلیل با توجه به اینکه مقاله شما به عنوان پوستر انتخاب شده بوده میشه اینطور برداشت کرد که برای اینکه در مجله ها قبول بشه می بایست بیشتر روی اون کار کنید و بخش های بیشتری رو به اون اضافه کنید که در این فرآیند ممکنه حتی عنوان مقاله هم عوض بشه و کلا یک مقاله جدیدی بشه.
(09-11-2014, 09:28 PM)'mgorji' نوشته:دوست گرامی ممنون از پاسختون
مقاله من پذیرش پوستر داشته نتونستم برای شرکت به کنفرانس برم و سی دی رو هم در اختیار ندارم در سایت کنفرانس هم فقط چکیده مقالات اورال رو قرار دادند و کل متن مقالات هم در دسترس نیست. حالا من می خوام همین مقاله رو برای مجله بفرستم بهشون ایمیل زدم وسوال کردم که آیا مقاله رو پابلیش کردید یا نه؟ جواب ندادن الان موندم تکلیفم چیه؟ به نظر شما چاپ نکردن مقاله رو با این تفاسیر؟ می تونم برای مجله بفرستم؟ سپاس
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -