10-11-2014, 03:25 PM
(27-10-2014, 01:44 PM)'masume-civil' نوشته: سلام، ممنون میشم راهنماییم کنید؛
من فارغ التحصیل ارشد عمران گرایش آب و سازه هیدرولیکی از دانشگاه صنعتی اصفهانم. معدلم 15.96 شده و دوتا مقاله ی داخلی داشتم تا حالا. الته واسه مقاله ی ISI میخوام اقدام کنم. امتحات زبان هنوز ندادم ولی تو برنامم هست که تا 10 ماه دیگه امتحان بدم. میخوام بدونم واسه مقطع دکترا کدوم کشورها میتونم اقدام کنم؟ با توجه به اینکه میخوام فاند کامل داشته باشم (این موضوع خیلی مهمه واسم).
در ضمن اگه سابقه ی کار تو شرکتای مهندسین مشاور و سابقه ی تدریس تو دانشگاه داشته باشم، کمکم میکنه؟
ابتدا اینکه از دانشگاه معتبری فارغ التحصیل شدید و معدلتون هم متوسط است. انتظار میره که شرایط مشابهی نیز برای مقطع کارشناسی برقرار باشه. در اینصورت، با داشتن نمره زبان و GRE شانص خودتون رو دارید. طبیعتاً کسب نمره مناسب در این آزمون ها می تونه شما رو به هدفتون نزدیک تر کنه. قطعا از سابقه کار خود مدرک تهیه کنید و به ترجه و تأیید نیز برسد. چون رشته تون مهندسی این سابقه کار مرتبط بسیار مهم است.
چون درخواست کرده بودید پاسخ دادم. مطمئناً دوست خوبمون M1KE با توجه به تجربه خودشون میتونه راهنمایی بهتری ارائه کنند.
چون درخواست کرده بودید پاسخ دادم. مطمئناً دوست خوبمون M1KE با توجه به تجربه خودشون میتونه راهنمایی بهتری ارائه کنند.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers