10-11-2014, 10:36 PM
معدل هاتون که خیلی خوبه و این کارتون رو تا حد زیادی ساده می کنه. می بایست بیشتر انرژی تون رو روی بهبود زبان تون بگذارید و در تافل یا آیلتس به سطح 100 یا 7.0 برسونید و همین طور برای اینکه انتخاب هاتون بیشتر باشه به ویژه برای دانشگاه های آمریکا و تا حدی کانادا در GRE هم نمره بالای 310 بیارین. با این شرایط به نظرم امکان پذیرش گرفتن از دانشگاه های ممتاز هم وجود داره. اگر بتونید افرادی رو پیدا کنید که زمینه های کاری شون مشابه شما باشه شانش تون هم بالاتر میره ولی در ابتدا می بایست زبان تون رو بهبود بدین.
همونطور که Andre عزیز هم گفتن معدل هاتون به نسبت خوبه. بیشتر کشورهای دنیا گرایش های هیدرولیکی عمران رو دارند منتهی ممکنه دقیقا به اسم Hydraulic Structures نباشه و به شکل رشته مادر Hydraulic Engineering باشه و اگر تمایل داشتین روی موضوع سازه های هیدرولیکی با استادتون کار کنید. رشته Hydrotechnical Engineerng رو هم دیدم برخی دانشگاه ها دارند که در اون گرایش عمران هم می تونید این نوع کارها رو انجام بدین. در کل اگر بتونید زبان تون رو بهبود بدین و به حدودی که برای دوست بالایی اشاره کردم برسونید فکر نمی کنم مشکل زیادی برای گرفتن پذیرش از دانشگاه های اروپا یا آمریکای شمالی داشته باشید. انتخاب بین کشورشون به اهداف بلندمدت شما در اون کشورها و رتبه دانشگاهی که ازش پذیرش گرفتین بستگی داره.
(10-11-2014, 01:01 AM)'HajEbrahim' نوشته: سلام. من کارشناسی ارشد برق قدرت خودم رو از دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل گرفتم. معدلم 18.49 هستش با نمره پایان نامه 19.7. یه مقاله ISC توو یکی از ژورنال های مالزی دارم با دوتا کنفرانسی داخلی که یکیشون بین المللی هستش. معدل کارشناسی من هم 17.67 بوده. زبان انگلیسی من زیاد جالب نیست. شانس من برای گرفتن پذیرش از دانشگاه های کانادا و آمریکا چطوره؟
همونطور که Andre عزیز هم گفتن معدل هاتون به نسبت خوبه. بیشتر کشورهای دنیا گرایش های هیدرولیکی عمران رو دارند منتهی ممکنه دقیقا به اسم Hydraulic Structures نباشه و به شکل رشته مادر Hydraulic Engineering باشه و اگر تمایل داشتین روی موضوع سازه های هیدرولیکی با استادتون کار کنید. رشته Hydrotechnical Engineerng رو هم دیدم برخی دانشگاه ها دارند که در اون گرایش عمران هم می تونید این نوع کارها رو انجام بدین. در کل اگر بتونید زبان تون رو بهبود بدین و به حدودی که برای دوست بالایی اشاره کردم برسونید فکر نمی کنم مشکل زیادی برای گرفتن پذیرش از دانشگاه های اروپا یا آمریکای شمالی داشته باشید. انتخاب بین کشورشون به اهداف بلندمدت شما در اون کشورها و رتبه دانشگاهی که ازش پذیرش گرفتین بستگی داره.
(27-10-2014, 01:44 PM)'masume-civil' نوشته: سلام، ممنون میشم راهنماییم کنید؛
من فارغ التحصیل ارشد عمران گرایش آب و سازه هیدرولیکی از دانشگاه صنعتی اصفهانم. معدلم 15.96 شده و دوتا مقاله ی داخلی داشتم تا حالا. الته واسه مقاله ی ISI میخوام اقدام کنم. امتحات زبان هنوز ندادم ولی تو برنامم هست که تا 10 ماه دیگه امتحان بدم. میخوام بدونم واسه مقطع دکترا کدوم کشورها میتونم اقدام کنم؟ با توجه به اینکه میخوام فاند کامل داشته باشم (این موضوع خیلی مهمه واسم).
در ضمن اگه سابقه ی کار تو شرکتای مهندسین مشاور و سابقه ی تدریس تو دانشگاه داشته باشم، کمکم میکنه؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -