10-11-2014, 11:06 PM
خیر تا جایی که من اطلاع دارم شرط سنی برای گرفتن پذیرش وجود نداره و ملاک توانمندی های علمی شماست. خود من دانشجوی 70 ساله هم دیدم که دکترا می خوند. منتهی وقتی فاصله بین تحصیلات زیاد میشه می بایست به شکلی نشون بدین که در این مدت هر چند از دور، دستی بر آتش داشتین و از دانش و پژوهش خیلی فاصله نگرفته بودین. مثلا با ارائه سوابق کاری یا پژوهشی مرتبط. البته در حالتی هم که سوابق مرتبط نداشته باشین باز هم خیلی از دانشگاه ها به شما پذیرش میدن که با هزینه شخصی خودتون ادامه تحصیل بدین و حتی ممکنه در دوران تحصیل اگر درخشش خوبی داشته باشین بتونید استادها رو راضی کنید که باهاشون کار پژوهشی کنید و بهتون کمک هزینه هم تعلق بگیره.
(10-11-2014, 02:10 PM)'photonix' نوشته: سلام آیا برای گرفتن پذیرش از دانشگاه های خارج از کشور شرط سنی وجود داره؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -