11-11-2014, 02:49 PM
(11-11-2014, 02:09 PM)'فرید' نوشته:من زنجان نمی دونم ولی بین سه تای تهران علامه سخن از حیث سر و صدای اطرافیان بدترین حالت داره و امیر بهادر بخاطر اینکه تذکر می دهند به کسایی که خیلی بلند حرف می زنند شاید کمتر دچار مشکل بشید البته این بستگی به خودتون داره که چقدر به سر وصدا حساس هستید. در مورد رفتن به شهر دیگه هم که شاید منطقی نباشه اگر تهران جا باشه ولی بازم زنجان تو ماه های که متقاضی زیاد نیست تعداد شرکت کنندگان کمتر از ظرفیت سالن و این باعث می شود که مزاحمت دیگران کمتر باشه.
سلام دوست عزیز
من زنجان امتحان دادم، دو تا سالن A و B داره که هردو خوب هستن اما فکر میکنم توی سالن A چون فاصله عرضی بیشتره و صندلی ها در دو ستون موازی با فاصله نسبتا زیاد هستن سرو صدا کمتر احساس بشه تا سالن B، اما بازهم سالن Bهم خوبه، من تو هردوش امتحان دادم و آدمی هم هستم که با سروصدا واقعا اذیت میشم ولی از سنتر زنجان راضی بودم و حواسم سرامتحان پرت نشد
از نظر رفت و آمد هم باتوجه به شرایط خودتون باید تصمیم بگیرید ولی بنظر من نزدیکی به تهران، اینکه شهر شلوغ نیست و صبح امتحان براحتی میتونید به محل مربوطه برسید مزیت محسوب میشه
موفق باشید
من زنجان امتحان دادم، دو تا سالن A و B داره که هردو خوب هستن اما فکر میکنم توی سالن A چون فاصله عرضی بیشتره و صندلی ها در دو ستون موازی با فاصله نسبتا زیاد هستن سرو صدا کمتر احساس بشه تا سالن B، اما بازهم سالن Bهم خوبه، من تو هردوش امتحان دادم و آدمی هم هستم که با سروصدا واقعا اذیت میشم ولی از سنتر زنجان راضی بودم و حواسم سرامتحان پرت نشد
از نظر رفت و آمد هم باتوجه به شرایط خودتون باید تصمیم بگیرید ولی بنظر من نزدیکی به تهران، اینکه شهر شلوغ نیست و صبح امتحان براحتی میتونید به محل مربوطه برسید مزیت محسوب میشه
موفق باشید