11-11-2014, 10:10 PM
(09-11-2014, 01:30 PM)'sarasabet' نوشته: سلام
1. من دارم روی داده های پانلی کار میکنم. رشته ام حسابداری هست. میخواستم تو eviews بررسی کنم داده هام مانا هستند یا نه. تو سوالات قبلی خوندم که باید سِری مربوط به هر داده را باز کنم بعد از قسمت view>unit root را بزنم. لطفا از اینجا به بعدشم توضیح بدید.
نوع آزمون اگر روی ADF باشه میشه آزمون دیکی فولر؟ قسمت test unit root for in باید روی level باشه یا روی 1st difference؟
یکی بهم گفت باید بگذارم 1st difference ولی علتش را نگفت میخوام ببینم کارم درسته یا نه!
2. prob آزمون ADF اگر کوچکتر از 0.05 باشه داده ها مانا هستند یا نامانا؟
3. اگر داده ها مانا نبودند باید چطوری ماناشون کنم؟
خواهش میکنم کامل توضیح بدید خیلی وارد نیستم.
خیلی متشکرم
آزمون هم انباشتگی جوهانسون برای داده های پانلی چطوری تو eviews انجام میشه؟
فرض صفر این آزمون چیه و چطوری باید تحلیلش کنم؟
دوست عزیز
برای اینکه بدونید در آزمون ریشه واحد از روند یا عرض از مبدا هست شما با توجه به نمودار متغیر مورد نظر در طول دوره مورد نظر بایستی تشخیص بدید که کدوم مورد رو بایستی اعمال کنید.
اگر در سطح ایستا نبود اون موقع شما از گزینه وقفه استفاده میکنید.
در مورد مانایی و غیرمانا بودن برحسب احتمال آماره شما میتونید این ارسال رو مطالعه بفرمایید.
تا اونجا که یادمه برای انجام آزمون جوهانسون در ایویوز، بایستی از روش برآورد VECM استفاده کرد.
از این لینک میتونید برای درک بهتر انجام این آزمون استفاده کنید.
فرض صفر این آزمون مبنی بر این است که تعداد بردارهای هم انباشتگی کوچکتر مساوی با مقدار r است.
برای اینکه بدونید در آزمون ریشه واحد از روند یا عرض از مبدا هست شما با توجه به نمودار متغیر مورد نظر در طول دوره مورد نظر بایستی تشخیص بدید که کدوم مورد رو بایستی اعمال کنید.
اگر در سطح ایستا نبود اون موقع شما از گزینه وقفه استفاده میکنید.
در مورد مانایی و غیرمانا بودن برحسب احتمال آماره شما میتونید این ارسال رو مطالعه بفرمایید.
تا اونجا که یادمه برای انجام آزمون جوهانسون در ایویوز، بایستی از روش برآورد VECM استفاده کرد.
از این لینک میتونید برای درک بهتر انجام این آزمون استفاده کنید.
فرض صفر این آزمون مبنی بر این است که تعداد بردارهای هم انباشتگی کوچکتر مساوی با مقدار r است.