12-11-2014, 08:19 PM
(12-11-2014, 03:47 PM)'a.shoja' نوشته: با سلام و خسته نباشید میخواستم بدونم در سایت دانشگاه ها در کدوم قسمت آن شرایط معدل یا حداقل معدل ذکر شده؟
و اینکه ایا فردی اون حداقل معدل را نداشته باشد سایر مدارک اون بررسی نمی شود و همون جا رد میشود یا خیر سایر مدارک دیگر از قبیل نمره زبان و مقالات هم در صورت عدم شرایط معدل بررسی شده و بعد از اون تصمیم نهایی را میگیرند؟
ایا امکان این هست مدارک خودمون را به دانشگاه بدهیم و شانس فاند گرفتنمان را جویا بشیم؟ یا از طریق استاد همون دانشگاه وارد قضیه بشیم بهتره؟
با تشکر از وقتی که میذارید و به سوالات پاسخ میدهید
سلام دوست عزیز
برخی از دانشگاه ها در قسمت ریکوایرمنت ها می نویسند که مثلا معدل کمتر از 15 غیر قابل قبول هست
بنظر من شما باید رزومه خودت را در بخش شانس پذیرش بگذاری تا دوستان بر اساس تجربه با توجه به شرایط شما نظر بدهند. مثلا دانشگاه نیو ساوت ولز استرالیا شرط پذیرش را داشتن معدل 14 گذاشته ولی تا الان کسی با معدل کمتر از 17 تقریبا بورس نشده
معمولا دانشگاه های استرالیا و نیوزلند فرمی بنام EOI دارند که دقیقا به منظور شما نزدیک هست ولی در مورد کشورهای دیگه من ندیدم
برخی از دانشگاه ها در قسمت ریکوایرمنت ها می نویسند که مثلا معدل کمتر از 15 غیر قابل قبول هست
بنظر من شما باید رزومه خودت را در بخش شانس پذیرش بگذاری تا دوستان بر اساس تجربه با توجه به شرایط شما نظر بدهند. مثلا دانشگاه نیو ساوت ولز استرالیا شرط پذیرش را داشتن معدل 14 گذاشته ولی تا الان کسی با معدل کمتر از 17 تقریبا بورس نشده
معمولا دانشگاه های استرالیا و نیوزلند فرمی بنام EOI دارند که دقیقا به منظور شما نزدیک هست ولی در مورد کشورهای دیگه من ندیدم
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]