موضوعی که می خواهید کار کنید می بایست نسبتا به روز و جدید باشه و طبیعتا چیزی باشه که شما هم بتونید انجام بدین. اگر استادهاتون هم قرار باشه همکار باشن که طبیعتا می تونند در زمینه انتخاب موضوع هم شما رو راهنمایی کنند. اگر از نظر علمی استادهای فعالی باشند می بایست اخیرا روی موضوع هایی کار کرده باشند که شما می تونید همون ها رو با راهنمایی شون ادامه بدین. اگر مقاله هایی که اخیرا در مجله های مربوط به رشته تون چاپ شدن رو نگاه کنید هم بهتون دید خوبی خواهد داد. تعداد افراد مقاله محدودیت خاصی نداره ولی عرف قضیه اینه که هر چقدر تعداد افراد بیشتر میشه کاری هم که در مقاله انجام میشه می بایست بیشتر باشه. معمولا وقتی تعداد مولفان بیشتر از 3-4 نفر میشه یک تعداد از اونها حالت سیاهی لشکر پیدا می کنند و هیچ کار خاصی روی مقاله انجام نمیدن. به همین دلیل به نظرم بهتره خودتون و دوست تون فقط با یکی از استادها که از بقیه از نظر علمی فعالتر و پیگیرتر هست رو درگیر مقاله کنید.
(14-11-2014, 11:02 AM)'eliha1' نوشته: سلام خسته نباشید چند تا سوال راجع به مقاله دارم
من میخوام یک مقاله ISI بنویسم اما اصلا نمیدونم چکار کنم برای پیدا کردن موضوع هم نمیدونم چکار کنم باید از استاد موضوع بخوام؟یا چطوری باید یک موضوع انتخاب کنم؟بعد اینکه چند نفر میتونن باهم یک مقاله بنویسن؟ من و دو نفر باهم میخوایم مقاله بنویسیم و به دوتا از استادهامم گفتم یعنی اگه تعداد مثلا پنج نفر باشه زیاد نیست؟ممنون میشم راهنماییم کنید
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -