14-11-2014, 01:08 PM
(14-11-2014, 12:31 PM)M1KE نوشته: - به نظرم یک شماره تلفن در ابتدای رزومه کافی هست.
- به نظرم میرسه جمله College of Architecture an Urban design مشکل داشته باشه (قسمت an).
- معدل ایرانی رو بنویسید که از 20 بوده به صورت 16.59/20.0
- تحلیلی رو معمولا Analytical میگن و نه Experimental
- وقتی به اسم سه نفر اشاره می کنید بین اسم دو نفر آخر می بایست "و" بگذارید و نه "،" (در مورد مولفان کتاب سوم.
- under graduate سرهم نوشته میشه.
- قسمت خلاصه توانمندی ها به نظرم نیازی نیست آورده بشه.
- قسمت زمینه های پژوهشی مورد علاقه به نظرم بهتره به ابتدای رزومه و قبل یا بعد از قسمت تحصیلات آورده بشه.
- اسم رفرنس ها رو در صورتی که نخواستن نیازی نیست در رزومه آورده بشه و میشه به جاش Available upon request نوشت. در صورت لزوم می بایست آخرین سمت و اطلاعات تماس اون افراد نوشته بشه. قاعدتا این افراد زمانی که توصیه نامه برای شما می نویسند می بایست توضیح بدن که مثلا در فلان سال ها که در دانشگاه شما استاد بودن با شما در فلان پروژه یا درس کار می کردند و از عملکرد شما راضی بودن ولی سمت فعلی خودشون رو در همون سربرگ محل فعلی شون بنویسند.
خیلی ممنون از راهنمایی تون.
تو اون مورد and بوده که اشتباه تایپی هست و d افتاده.
برای رفرنس نگفته تو رزومه بیارید یا نه ولی چون این اساتید گفتند مینویسن و باهاشون کار کردم اوردم, فقط متوجه نشدم یعنی کلا بجای اینکه بنویسم refrences بنویسم Available upon reques ؟؟
و اینکه به سمت قبلیشون تو دانشگاهمون اشاره نکنم من؟فقط سمت فعلی رو بنویسم اونها خودشون تو رکام بگن چه نسبتی با من داشتن؟؟