15-11-2014, 08:21 PM
(14-11-2014, 10:02 PM)'alirezaz' نوشته: با تشكر از پاسخ سريع شما،
تنها نگراني من از آينده شغلي بعد از فارغ التحصيلي از اين دانشگاه ها است، با توجه به اينكه كمتر ايراني طولاني مدت در اين كشورها زندگي نمي كند من هم تصميم دارم بعد از آن به كشورهايي ديگر مثل امريكا و كانادا سفر كنم. آيا از نظر شما آينده شغلي دانشجويي كه از دانشگاه ٢٥٠ تايوان فارغ التحصيل مي شود با دانشجويي كه از ٢٥٠ امريكا يا كانادا فارغ التحصيل مي شود يكي است؟
٢.سوال ديگر: شما به عنوان كسي كه با سوالات متعددي مواجه مي شويد از كاربران، ايا ترجيح مي دهيد كه به دانشگاه ٢٥٠ تايوان برويد ياد٤٠٠ كانادا( بحث من فقط اينده كاري است نه شرايط رفاهي و مقايسه ٢ كشور).
٣. در مقايه با دانشگاه city university of hong kong چطور هستند اين دانشگاه ها، ايا شرايط زندگي در ٢ كشور فرق مي كند.؟
با تشكر
خواهش میکنم،
1- ببین دوست عزیز، شما باید ببینی الان شرایطت برای دانشگاههای کانادا همواره یا خیر؟؟!!! خب مسلماً شرایط کانادا و فارغ التحصیلی ازش مهمتره اگر بخوای اونجا برید. اگر میتونی بری خب من هم تایید میکنم. هم با مسیر و کشورش اشنا میشی و هم برای اینده ات بهتر برنامه میرزی.
2- مسلماً اگر شانس پذیرش و فاند از دانشگاه 400 مهیا باشه خب چرا که نه میرم کانادا. اما اینطورم نیست که با نرفتن کانادا مسیر شما ناهموار میشه زیرا از یک دانشگاه خوب داری اقدام میکنی برای دوره دکتری.
1- ببین دوست عزیز، شما باید ببینی الان شرایطت برای دانشگاههای کانادا همواره یا خیر؟؟!!! خب مسلماً شرایط کانادا و فارغ التحصیلی ازش مهمتره اگر بخوای اونجا برید. اگر میتونی بری خب من هم تایید میکنم. هم با مسیر و کشورش اشنا میشی و هم برای اینده ات بهتر برنامه میرزی.
2- مسلماً اگر شانس پذیرش و فاند از دانشگاه 400 مهیا باشه خب چرا که نه میرم کانادا. اما اینطورم نیست که با نرفتن کانادا مسیر شما ناهموار میشه زیرا از یک دانشگاه خوب داری اقدام میکنی برای دوره دکتری.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public