(10-11-2014, 12:28 PM)'ehsan8031' نوشته: با سلام
من دانشجوی ترم 1 ورودی 93 دانشگاه ازاد هستم دوبار کنکور دادم بار اول انتخاب رشته نکردم بار دوم رتبه 5000 شدم ام چون درست انتخاب رشته نکردم روزانه قبول نشدم الان اومدم دانشگاه ازاد رشته ای که دوست ندارم میخام امسال باز کنکور بدم .ایا می تونم کنکور بدم ؟و بعد از قبولی در دانشگاه دولتی انصراف بدم؟ جریان سربازی چی میشه چون من دارم از معافیت تحصیلی استفاده میکنم؟ جریان اینکه قبل از ثبت نام باید انصراف داد چیه؟
با تشکر
سلام و خوش آمدین
شم میتونید بدون هیچ مانعی در کد/رشته روزانه سراسری ثبت نام کنید. مشکل سربازی برای یکسال بعد از انصراف است. شما دقیقا روال عادی ثبت نام و شرکت در کنکور و انتخاب رشته رو باید بگذرونید و اگر قبول شدین باید انصراف بدین و برین دانشگاه جدید
شم میتونید بدون هیچ مانعی در کد/رشته روزانه سراسری ثبت نام کنید. مشکل سربازی برای یکسال بعد از انصراف است. شما دقیقا روال عادی ثبت نام و شرکت در کنکور و انتخاب رشته رو باید بگذرونید و اگر قبول شدین باید انصراف بدین و برین دانشگاه جدید
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم