16-11-2014, 12:54 AM
(15-11-2014, 11:38 PM)'milad67a' نوشته: سلام به همه دوستان.بچه ها من در حال انجام يك پروژه هستم كه در اون قراره ميزان تقاضا پيش بيني بشه.متغيرهاي توضيحي را جمع اوري كردم.داده ها فصلي هستند.متاسفانه من اصلا رشته تحصيليم اين نيست و مجبورم انجام بدمش.كل مطالب اموزشي سايت رو چند روزي هست كه ميخونم.ازتون خواهش ميكنم يكم راهنماييم كنين براي داشتن يك تابع كه بشه با اون پيش بيني تقاضا رو انجام داد چه مراحلي برم؟يعني الان من موندم كه اول بايد مانايي رو بررسي كرد؟يا اينكه فرم تابع رو به شكل لگاريتمي وارد كنم و مقادير R^2 و prob رو بررسي كنم؟اگه ميشه يكم راهنماييم كنين كه كلا اول بايد چه ازمونهايي رو انجام داد.ممنونم
سلام دوست عزیز
نگاه کنین برای بررسی هر موضوعی از بعد اقتصادی شما باید بیاید فروض رو درنظر بگیرید و براساس فروض مدل مناسب رو درنظر بگیرید.
معمولا در پروژه های دانشگاهی و پژوهش ها یک مقاله به عنوان base در نظر میگیرن و براساس فروض و مدل ریاضی استفاده شده در اون جلو میرن.
آیا شما مقاله یا مدل خاصی برای بررسی پیش بینی تقاضا دارید؟
بعد از پیدا کردن مدل و با توجه به نوع داده شما میتونید آزمون های متفاوتی رو برحسب نیازتون بررسی کنید.
نگاه کنین برای بررسی هر موضوعی از بعد اقتصادی شما باید بیاید فروض رو درنظر بگیرید و براساس فروض مدل مناسب رو درنظر بگیرید.
معمولا در پروژه های دانشگاهی و پژوهش ها یک مقاله به عنوان base در نظر میگیرن و براساس فروض و مدل ریاضی استفاده شده در اون جلو میرن.
آیا شما مقاله یا مدل خاصی برای بررسی پیش بینی تقاضا دارید؟
بعد از پیدا کردن مدل و با توجه به نوع داده شما میتونید آزمون های متفاوتی رو برحسب نیازتون بررسی کنید.