16-11-2014, 03:24 AM
(16-11-2014, 03:01 AM)'milad67a' نوشته: سلام دوست من.
ببينين من به جاي خدمت سربازي بايد يه پروژه برا ارتش انجام بدم و اونها من رو فرستادن به يك سركت توزيع و پخش زير مجموعه خودشون.اونا روغن ميفروشن. همين روغن هايلي و طبيعت و... حالا اينا از من ميخان تابع تقاضاي روغن رو طراحي كنم كه بتونن تقريبا پيش بيني كنن فروش دوره بعد رو. هيچ مقاله مرجعي هم نيست. من خودم كارهايي كه در زمينه تابع تقاضا بوده رو جمع كردم و خوندم. يكسري پارامتر مثل قيمت و درامد و ... رو در نظر گرفتم.حالا دنبال تخمين تابع و بررسي اين سريهاي زماني هستم.نوع داده هم كه سري زماني هست براي ١٥ فصل
دوست من
میتونی با یه مدل ساده شروع کنی که متغیر وابسته : تقاضای روغن هست و بقیه متغیرها مستقل باشن(میتونی بدون لگاریتم و با لگاریتم در نظر بگیری)
اولین کار که ایستایی رو بررسی کنی اگه داده ها ایستا نبود میتونی متغیرها به فرم لگاریتمی هم وارد کنی و بررسی کنی.
بعد بیای تابع رو تخمین بزنی با ols.
یه سرچ میکنم و فرم تابعی مناسب برای پیش بینی تقاضا رو براتون میزارم.
موفق باشی
میتونی با یه مدل ساده شروع کنی که متغیر وابسته : تقاضای روغن هست و بقیه متغیرها مستقل باشن(میتونی بدون لگاریتم و با لگاریتم در نظر بگیری)
اولین کار که ایستایی رو بررسی کنی اگه داده ها ایستا نبود میتونی متغیرها به فرم لگاریتمی هم وارد کنی و بررسی کنی.
بعد بیای تابع رو تخمین بزنی با ols.
یه سرچ میکنم و فرم تابعی مناسب برای پیش بینی تقاضا رو براتون میزارم.
موفق باشی