16-11-2014, 07:38 PM
(16-11-2014, 06:58 PM)'sepinaz' نوشته:نه منظورم این بود که اپلای به هرکدوم از کشورهای بالا حدودا چند میلیون هزینه داره؟
میخوام ببینم چقدر باید اینور کار کنم تا هزینه ی اپلای خودم رو جور کنم؟
من که نمیخوام تک تک کشورهای بالا اپلای کنم و شانس خودم رو امتحان کنم
بدیهی است که اگه پول سفر به کانادا رو داشته باشم استرالیا اپلای نمیکنم
بحث دو سه ماه اول قبل گرفتن فاند هم خیلی مهمه
اینکه بره هر کشور در حال حاضر چقدر باید با خودم ببرم تا دو سه ماه اول بتونم زندگی کنم؟
ببینید منم مثل شما مستقل هستم و هزینه هامو خودم میپردازم. خوب بستگی داره. مثلاً کانادا شما همان 100 دلار میانگین در نظر بگیر. با قیمت فعلی دلار و 7 درصد کامزد یک چیزی حدود 320 تومن میشه. هزینه ریپورت نمره اگر پستی باشه فکر کنم 79 تومن. هزینه پست هم بسته به وزن داره. ولی اگر سبک باشه همین حدود. حالا خودتون جمع رو انجام بدید.
راجع به هزینه ها خوب اطلاع دقیق ندارم. ولی اینطور که از دوستانم شنیدم ماه اول به دلیل هزینه های اولیه بیشتره. بقیه ماهها هم بسته به شهر، محله و سطح زندگی داره. میتونید 1000 دلار متوسط ماهای بعد رو در نظر بگیرید. در مورد استرالیا، عرض کنم که یکی از بهترین کشورها است و شرایط اقامتی خوبی هم داره. اگر راضی نبودین بعد از چند سال کار کردن سابقه کار پیدا می کنید و می تونید هر نقطه از جهان که بخواین زندگی کنید.
راجع به هزینه ها خوب اطلاع دقیق ندارم. ولی اینطور که از دوستانم شنیدم ماه اول به دلیل هزینه های اولیه بیشتره. بقیه ماهها هم بسته به شهر، محله و سطح زندگی داره. میتونید 1000 دلار متوسط ماهای بعد رو در نظر بگیرید. در مورد استرالیا، عرض کنم که یکی از بهترین کشورها است و شرایط اقامتی خوبی هم داره. اگر راضی نبودین بعد از چند سال کار کردن سابقه کار پیدا می کنید و می تونید هر نقطه از جهان که بخواین زندگی کنید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers