16-11-2014, 09:18 PM
(16-11-2014, 06:58 PM)'sepinaz' نوشته:نه منظورم این بود که اپلای به هرکدوم از کشورهای بالا حدودا چند میلیون هزینه داره؟
میخوام ببینم چقدر باید اینور کار کنم تا هزینه ی اپلای خودم رو جور کنم؟
من که نمیخوام تک تک کشورهای بالا اپلای کنم و شانس خودم رو امتحان کنم
بدیهی است که اگه پول سفر به کانادا رو داشته باشم استرالیا اپلای نمیکنم
بحث دو سه ماه اول قبل گرفتن فاند هم خیلی مهمه
اینکه بره هر کشور در حال حاضر چقدر باید با خودم ببرم تا دو سه ماه اول بتونم زندگی کنم؟
سلام
دیدم دوستان پاسخ دادن من هم گفتم چند نکته اضافه کنم
1- در اروپا برای مقطع دکتری بیشتر دانشگاه ها اسکن ترجمه مدارک و اسکن نمره تافل و سایر مدارک کافی هست و هزینه فقط یکبار ترجمه و اسکن و ارسال برای تعداد زیادی دانشگاه می دهید که فرضا هزینه ترجمه یکبار 150 تومن و اسکن مدارک دیگر هم چیزی حدود 5000 تومان
2 - استرالیا هم بیشتر دانشگاه ها اسکن مدارک کافی هست و اپلای انلاین هست که لیست کامل انها را در اینجا قرار دادم
3- در نیوزلند هم اگر اشتباه نکنم بجز دانشگاه مسی بقیه اپلای انلاین و رایگان هست این لیست را چک کنید
دیدم دوستان پاسخ دادن من هم گفتم چند نکته اضافه کنم
1- در اروپا برای مقطع دکتری بیشتر دانشگاه ها اسکن ترجمه مدارک و اسکن نمره تافل و سایر مدارک کافی هست و هزینه فقط یکبار ترجمه و اسکن و ارسال برای تعداد زیادی دانشگاه می دهید که فرضا هزینه ترجمه یکبار 150 تومن و اسکن مدارک دیگر هم چیزی حدود 5000 تومان
2 - استرالیا هم بیشتر دانشگاه ها اسکن مدارک کافی هست و اپلای انلاین هست که لیست کامل انها را در اینجا قرار دادم
3- در نیوزلند هم اگر اشتباه نکنم بجز دانشگاه مسی بقیه اپلای انلاین و رایگان هست این لیست را چک کنید
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]