17-11-2014, 02:19 AM
(17-11-2014, 01:31 AM)eliroz نوشته:ممنونم دوست من متوجه شدم.پس اول بايد مشخص كرد با نمودار كه عرض از مبدا هست يا روند.بعد با استفاده از اون به ازمون ايستايي پرداخته شود.ممنون از بابت توضيح كاملتون.دوست من
بهترین کار اینکه شما قبل از آزمون ایستایی ، نمودار متغیر رو در بازه زمانی مورد نظر بررسی کنید که آیا عرض از مبدا و روند (دارای تغییرات در دوره زمانی) هست یا یکی از اینها برقرار هست و بعد با توجه با اون آزمون ایستایی انجام بدین.
اگر متغیری در سطح ایستا شد که خوب همون شکلی هست وارد میکنیم مثلا به صورت y و اگه با یک وقفه ایستا شد با به صورت (1-) y در معادله رگرسیون وارد کرد.
بله ایستایی در سطح با ایستایی با یک وقفه با هم فرق داره و معادل نیست. ایستایی به زیان ساده فرآیند تصادفی از متغیر که توزیع احتمال پیوسته پارامترهای چون میانگین یا واریانس متغیر در طول زمان ثابت و بدون تغییر است و از هیچ روندی پیروی نمیکند.
برای مثال اگر متغیر با یک وقفه ایستا شد یعنی متغیر y تابعی از تغییرات (1-)y است و توزیع احتمال پیوسته اش در سطح ثابت نیست و با یک وقفه توزیع احتمال پیوسته اش ثابت و بدون تغییر می ماند.
فقط برا تشخيص مسئله روند با عرض از مبدا از رو نمودار بايد به دنبال چه عنواني در كتابهام يا نت باشم؟