17-11-2014, 09:20 PM
(17-11-2014, 05:51 PM)'ftn' نوشته: سلام
کسی که سابقه ی تحصیلات دانشگاهی توی ایران داره، اصولا باید برای گرفتن پرونده تحصیلی دبیرستان (اصل مدارک گواهی دیپلم و ریزنمرات) به دانشگاه مراجعه کنه دیگه؟!! تا جایی که من یادم میاد موقع ثبت نام دانشگاه، این پرونده رو (که البته شامل گواهی پیش دانشگاهی نمیشه) دادیم به دانشگاه.
یه سئوال دیگه داشتم، من تو یکی از فرومها دیدم که نوشته بود باید اول از مدرسه گرفت و بعد برد آموزش و پرورش ناحیه و بعد آموزش پرورش استان، و بعد ترجمه و دادگستری، درسته این مراحل؟ فقط برای من این سئوال پیش میاد که برای مثال گواهی پیش دانشگاهی ای که از مدرسه گرفتیم خودش مهر و تایید شده ی آموزش و پرورش ناحیه هست دیگه؟ لازمه باز به آموزش و پرورش برده بشه؟
ممنون
سلام. پرونده دبیرستان شما در دبیرستانتون موجوده نه دانشگاه. از مدرسه پیگیر بشید. اما ممکنه اصل دیپلم و گواهی موقت پیش دانشگاهی شما دانشگاه باشه و اگر نبود در همون دبیرستان هست. شما اصل دیپلم+ریزنمرات سه ساله،اصل گواهی پیش دانشگاهی + کارنامه یکساله با مهر و امضای رییس مدرسه رو از دبیرستان بگیرین ببرید اداره کل شهرستان (نه منطقه) اونا که تایید کردن (یکی دو تا مهر میخوره) باید ببرید اداره مرکزی آموزش و پرورش استان که اونام همه رو تایید می کنند و یک مهر بزرگ میزنن روش. بعدا شما میتونید ببرید دارالترجمه و در صورت نیاز مهر وزارت دادگستری و امور خارجه بزنید یا اگر لازم نبود نزنید.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم