17-11-2014, 11:42 PM
(16-11-2014, 04:22 PM)'mobin180' نوشته: سلام.
مقاله من برای کشور اسپانیا و هلند در ماه فوریه پذیرفته شده و قصد دارم برای گردش در ایام عید به اروپا برم.
از طریق کدوم کشور اقدام کنم راحتتر ویزای شنگن را میدهند؟ آیا این تصور من درسته که میشه اظهار کرد برای کنفرانس در اواخر بهمن قصد سفر دارم و درخواست ویزای شنگن کنم و بعد که ویزا گرفتم یکماه بعد از تاریخی که اظهار کردم برم به کشور مورد نظر و بعد یکی دوت کشور شنگن رو گشت و بعد دوباره از همون کشور اولیه به ایران بازگشت؟
من فقط دو هفته قصد سفر دارم نه بیشتر ، آیا شدنی هست؟ مدت ویزایی که برای کنفرانس ها داده میشه معمولا، تاریخ انقضا داره و علاوه بر اون محدودیت زمانی ، درسته؟
ممکنه که ویزای 90 روزه بدن با توجه به اینکه کنفرانس 3-4 روز هست؟
درود بر شما
اگر مدارکتان مکفی و قانع کننده باشد تفاوتی نمیکند که از کدام یک درخواست کنید.
در فرم درخواست شنگن شما یک بازه تاریخی مشخص میکنید که باید با تاریخ کنفرانس تان همخوانی داشته باشد. مثلا یک هفته قبل و بعد از کنفرانس. در صورت موافقت و اعطای ویزا، شما در این بازه مشخص شده میتوانید سفر کنید.
معمولا برای کنفرانس و ... ویزای کشور مقصد را میدهند و نه کل شنگن. در فرم درخواست میتوانید کل شنگن را درخواست کنید و اگر با درخواست شما موافقت شود میتواند کل شنگن را سفر کنید وگرنه محدود به همان کشور خواهید شد.
معمولا ویزای یک ماهه میدهند که در این یک ماه شما حداکثر 11 روز اجازه دارید در محدوده شنگن بمانید.
اطلاعات بیشتر در جزوه سایت، قسمت ویزای شنگن
اگر مدارکتان مکفی و قانع کننده باشد تفاوتی نمیکند که از کدام یک درخواست کنید.
در فرم درخواست شنگن شما یک بازه تاریخی مشخص میکنید که باید با تاریخ کنفرانس تان همخوانی داشته باشد. مثلا یک هفته قبل و بعد از کنفرانس. در صورت موافقت و اعطای ویزا، شما در این بازه مشخص شده میتوانید سفر کنید.
معمولا برای کنفرانس و ... ویزای کشور مقصد را میدهند و نه کل شنگن. در فرم درخواست میتوانید کل شنگن را درخواست کنید و اگر با درخواست شما موافقت شود میتواند کل شنگن را سفر کنید وگرنه محدود به همان کشور خواهید شد.
معمولا ویزای یک ماهه میدهند که در این یک ماه شما حداکثر 11 روز اجازه دارید در محدوده شنگن بمانید.
اطلاعات بیشتر در جزوه سایت، قسمت ویزای شنگن
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ