19-11-2014, 12:20 PM
(18-11-2014, 10:28 PM)'yaas' نوشته: سلام به همگی
من میخوام برای دکترا فاند بگیرم از یکی از دانشگاههای برلین که فقط زبان انگلیسی لازم داره
میخوام بدونم برای گرفتنه ویزا باید مدرک زبان آلمانی داشت یا فقط در حد معمول که بشه کارت راه بیافته کفایت میکنه؟؟
دیگه برای گرفتن ویزا از کی باید اقدام کرد یعنی بذارم نامه پذیرش که اومد وقت سفارت بگیرم؟؟ من اصلا وارد نیستم لطفا منو راهنمایی کنید. دیگه اینکه به جز مدارک تحصیلی که باید ترجمه شه چیز دیگه ای هم لازمه که ترجمه شه؟؟؟؟
اگه دانشگاه قبول کنه هزینه اقامت و بیمه و ... رو میده خودشون کارای گرفتن جا و بیمه رو انجام میدن یا من وقتی رفتم خودم باید برم دنبالش؟ ببخشید سوالم خیلی زیاد شد مرسی ازین که وقت میزارید و جواب میدید. ممنون
دروود بر شما.
برای دوره انگلیسی زبان، سفارت نیازی به مدرک زبان المانی نداره. بعد از گرفتن پذیرش و با کپی یا اصل پذیرش میتونید وقت رزرو کنید.
اکثر مدارک مورد نیاز در همین تاپیک اشاره شده.
دانشگاه اصولاً هزینه بیمه و اقامت رو نمیده مگر اینکه بورس باشی که باز هم یه مقداری از هزینه ها اولیه (خیلی کم در حد چند یورو) ازتون کسر میشه. شما در هر حال در ایران نیاز به این نداری که دنبالش بری وقتی تشریف بردی اونجا دانشگاه راهنمایی میکنه.
برای دوره انگلیسی زبان، سفارت نیازی به مدرک زبان المانی نداره. بعد از گرفتن پذیرش و با کپی یا اصل پذیرش میتونید وقت رزرو کنید.
اکثر مدارک مورد نیاز در همین تاپیک اشاره شده.
دانشگاه اصولاً هزینه بیمه و اقامت رو نمیده مگر اینکه بورس باشی که باز هم یه مقداری از هزینه ها اولیه (خیلی کم در حد چند یورو) ازتون کسر میشه. شما در هر حال در ایران نیاز به این نداری که دنبالش بری وقتی تشریف بردی اونجا دانشگاه راهنمایی میکنه.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public