20-11-2014, 03:04 PM
دوستان سلام
من یک مقاله به یک مجله فرستادم ولی متاسفانه به خاطر آنچه که در کاور لتر آورده بودم ادیتور اون مجله برداشت نادرستی کرده و این طوری جواب من رو داده و کار رو بعد از دو هفته رد کرده
حالا مشکل اینه که این ژورنال برای کار من مناسب بود و پولی هم نبود و من به سختی می تونم انتخاب دیگه ای داشته باشم تا الان هم هر چی گشتم نتونستم مجله مناسبی برای کارم پیدا کنم.
سوالم اینه که می شه من به این آقا ایمیل بزنم و براش توضیح بدم؟ ممکنه تجدید نظر کنه؟
ممنون
من یک مقاله به یک مجله فرستادم ولی متاسفانه به خاطر آنچه که در کاور لتر آورده بودم ادیتور اون مجله برداشت نادرستی کرده و این طوری جواب من رو داده و کار رو بعد از دو هفته رد کرده
I don't think the paper is ready for peer review. The extension from GARCH to eGARCH is very straightforward, but there are (too) many alternative methods for estimating VaR in this context.
به نظرم توضیحی که من در مورد نتیجه کار دادم این برداشت رو در اون ایجاد کرده و دیگه خود متن رو نگاه نکرده.حالا مشکل اینه که این ژورنال برای کار من مناسب بود و پولی هم نبود و من به سختی می تونم انتخاب دیگه ای داشته باشم تا الان هم هر چی گشتم نتونستم مجله مناسبی برای کارم پیدا کنم.
سوالم اینه که می شه من به این آقا ایمیل بزنم و براش توضیح بدم؟ ممکنه تجدید نظر کنه؟
ممنون