21-11-2014, 01:18 PM
(21-11-2014, 01:02 AM)'میترا رفیعی' نوشته: سلام. من با معدل بین شانزده و هفده در هر دو مقطع لیسانس و فوق لیسانس رشته حقوق از دانشگاه آزاد اصفهان (خوراسگان) چندین سال پیش فارغ التحصیل شدم. از سال82کارآموز وکالت و از 84وکیل پایه یک دادگستری بوده ام. در کانون وکلا سمت هایی داشتم و در بعضی ورکشاپ ها شرکت کردم اما ربان انگلیسی م بسیار ضعیفه و تازه شروع به خواندن کردم. بستگانی با اعتبار مالی قابل توجه در دالاس دارم و اولویت ذهنی م اینه که بتونم از دانشگاهی در اون حوالی و برای گرفتن یک مستر جدید یا پی اچ دی پذیرش بگیرم. آیا چنین امکانی هست؟ آیا شانسی برای گرفتن فاند دارم؟ زمینه مورد علاقه م حقوق بشر و همینطور روانشناسی جزاییه که با اندک توانایی در مطالعه متون انگلیسی سرچ کردم و خب؛ موفق نشدم اطلاعاتی به دست بیارم.
متشکرم به خاطر وقتی که صرف می کنید.
من دیدهام افرادی که برای ادامه تحصیل در رشتههای حقوق به امریکا بیان، اما متاسفانه از جزئیات مراحلش بیاطلاعم. صرف نظر از این مساله، دونستن زبان انگلیسی شرط لازمه و باید حتما زبانتون رو خوب کنید تا نمره خوبی در امتحان TOEFL یا IELTS بیارید. ضمن این که این طور که الان در وبسایت یکی دو تا دانشگاه دیدم، برای پذیرش JD اغلب دانشگاهها به امتحان LSAT احتیاج دارند. البته JD بیشتر معادل فوق لیسانس محسوب میشه تا دکترا. در امریکا دکترای حقوق (LL.D) طبق گفته ویکیپیدیا فقط به صورت افتخاری داده میشه و در نتیجه گرفتن پذیرش براش در امریکا معنی خاصی نداره. من در مورد رشته حقوق بشر و روانشناسی هم متاسفانه اطلاعاتی ندارم. اگر سوالتون رو در انجمنهای مربوطه بپرسید، شاید دوستان دیگه بتونند بهتون اطلاعاتی بدند.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.