22-11-2014, 07:04 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 22-11-2014, 07:06 PM توسط ahmadpashaei.)
(22-11-2014, 06:38 PM)'ftn' نوشته:سلام
نمی دونم گفته این کارشناس آموزش تا چه حد درسته، ولی تا جایی که من میدونم، هزینه دانشنامه متناسب با سال ورود شما به دانشگاه هستش، نه زمان درخواست دانشنامه...فکر نمیکنم، دانشجویان هم ورودی ملزم به پرداخت مبالغ متفاوت (اونم اینقدر) باشن!!؟ البته همه چی ممکنه اینجا؟!!!
البته در ایران و در مورد دانشجویان بارها در این چند سال شاهد بودیم که قانونی میذارن و همون فرداش اجرایی می کنن(بحث پوله) ولی وقتی گفته بودن (اونم تو اخبار سراسری تلویزیون) به داوطلبین آزمونهای بین المللی زبان و غیره ارز دولتی میدیم ابدا اجرا نشد. الانم به نظر میاد اگر کسی تا حالا گرفت خوش به حالش شده وگرنه باید گرفتار بشه. منتها چیزی که مهم و مبهم هست اینه که تا الان فارغ التحصیلان وزارت بهداشت نمیتونستن مدارکشون رو با عدم کاریابی آزاد کنن و باید دید آیا با این قانون جدید میتونن یا نه. متاسفانه اون دو کاربر جدید فقط چند پست بدون هیچ لینکی گذاشتن و فعلا خبری ازشون نشده که قرار بود اعتراض و تجمع کنن چی شده. یکیشونم گفته -چند پست بالاتر- که دیگه برای بعضی رشته ها مثل بهداشت محیط طرح اختیاری هم برداشته شده و میشه با عدم کاریابی آزاد کرد. ولی چیزی که من برای دوستم دیدم این بود که همین اواخر شهریور ابلاغ طرحش اعلام شده بود ولی انصراف داد به خاطر ارشد. بیان من تا حداقل اول پاییز کاملا مستقیم و درسته چون خودم بودم والانم اینجا حاضرم[img]images/smilies/shy.gif[/img] ولی ایشون هنوز نتونسته لینک یا مدرکی نشون بده که بگه این قانون عوض شده. امیدوارم که حرف ایشون درست باشه و بشه با عدم کاریابی مدارک رو آزاد کنن.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم