به طور کلی تشخیص و برآورد آینده کاری و علمی یک بازه ی زمانی کوتاهی رو در نظر میگیره.از اون مهم تر هر کشور به طبع سیاست های اقتصادی و عوامل مرتبط اثرات قابل توجهی در امکان مشغول به کار میگذاره
نکته ی دوم اینه که بازار رشته های مهندسی در مجموع بهتره.البته در اینجا علوم محیط زیستی اگه ترجمه کنیم زیاد من تا حالا به گوشم نخورده.یا علوم محیط زیست هست یا مهندسی محیط زیست. اگرچه این جالبه که درس های مشترک با دوره ی مهندسی داره ولی عنوان مدرک فاقد کلمه " مهندسی " هست و از این جهت شاید برای بعضی کارفرماها خوشایند نباشه. اگرچه کمپانی ها بیشترین نکته ی مورد توجهشون اینه که فرد متقاضی چی بلد هست و چکار می تونه بکنه نه اینکه مقاله در ژورنال ایمپکت میلیونی داشته باشه یا در فلان دانشگاه درس خونده.
در کنار اینها هم علاقه هم عامل مهمیه ولی رشته ی بدون کار هر چند با علاقه ی زیاد همراه باشه به احتمال نسبتا زیاد روزگار سختی برای شخص مورد نظر به بار میاره
نکته ی دوم اینه که بازار رشته های مهندسی در مجموع بهتره.البته در اینجا علوم محیط زیستی اگه ترجمه کنیم زیاد من تا حالا به گوشم نخورده.یا علوم محیط زیست هست یا مهندسی محیط زیست. اگرچه این جالبه که درس های مشترک با دوره ی مهندسی داره ولی عنوان مدرک فاقد کلمه " مهندسی " هست و از این جهت شاید برای بعضی کارفرماها خوشایند نباشه. اگرچه کمپانی ها بیشترین نکته ی مورد توجهشون اینه که فرد متقاضی چی بلد هست و چکار می تونه بکنه نه اینکه مقاله در ژورنال ایمپکت میلیونی داشته باشه یا در فلان دانشگاه درس خونده.
در کنار اینها هم علاقه هم عامل مهمیه ولی رشته ی بدون کار هر چند با علاقه ی زیاد همراه باشه به احتمال نسبتا زیاد روزگار سختی برای شخص مورد نظر به بار میاره
(22-11-2014, 06:33 PM)'ftn' نوشته: سلام...
آینده کاری و علمی مدرک environmental studies چقدر میتونه متفاوت از environmental engineering باشه...؟هر دو برای یک دانشگاه هستش و من که curriculum مطالعات محیط زیست رو چک کردم، علاوه بر تعداد قابل توجهی واحدهای
Sustainable Technologies & Processes (مشترک با مهندسی محیط زیست هستن و در دانشکده مهندسی هم برگزار خواهند شد)، شامل یک سری واحدهای
Sustainability Management & Planning هم هست که در دانشکده Management & Planning برگزار خواهد شد....مدرک هم تحت عنوان MSc داده میشه، و نوشته شده که فارغ التحصیلان این رشته، قابلیتهای بالایی در بازار کار و برای PhD خواهند داشت...
به نظرتون انتخاب این گرایش به جای مهندسی میتونه انتخاب درستی باشه؟
ممنون