23-11-2014, 04:18 PM
هر سفارتی ممکنه تا یک زمانی وقت آزاد داشته باشه. برای نمونه ممکنه برای سفارت دوبی بتونید برای 2 هفته بعد وقت بگیرید ولی برای سفارت آنکارا برای 2 ماه بعد. همین طور لزوما در روز مصاحبه به شما ویزا داده نمیشه و به احتمال زیاد پرونده شما به کلیرنس میزه تا بررسی بشه که در حالت عادی ممکنه 3-2 ماه طول بکشه. هر چند مواردی بوده که چندین برابر این زمان هم طول کشیده.
با در نظر گرفتن این موضوع باید نگاه کنید ببینید تاریخی که دانشگاه به شما به طور رسمی اعلام می کنه که دوره تون رو شروع کنید کی هست و حدود 4-3 ماه قبل از اون برای گرفتن وقت اقدام کنید که خیلی به مشکلی نخورید.
با در نظر گرفتن این موضوع باید نگاه کنید ببینید تاریخی که دانشگاه به شما به طور رسمی اعلام می کنه که دوره تون رو شروع کنید کی هست و حدود 4-3 ماه قبل از اون برای گرفتن وقت اقدام کنید که خیلی به مشکلی نخورید.
(23-11-2014, 12:13 PM)'n akhavan' نوشته: سلام
من برای یکی از اساتید دانشگاهی در امریکا درخواست فرصت مطالعاتی فرستادم. و اونم قبول کرد و ادامه کارها رو برای grad school فرستاد. آیا من میتونم زمان گرفتن ویزا رو به تعویق بندازم. چون میخوام برای بعد از عید اقدام کنم. و این عقب انداختن ماکسیمم تا چه زمانی می شود؟
ممنونم
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -