25-11-2014, 03:37 PM
(25-11-2014, 02:20 AM)'mah_h' نوشته: سلام دوستان.من برای ترم زمستان میخوام در کلاسهای تافل شرکت کنم . توی تاپیکهای همین سایت و سایتهای دیگه دو موسسه امیر بهادر و موسسه دکتر برزآبادی رو بیشتر معرفی کردند(خصوصا آقای علایی و آقای علیمحمدی خیلی پیشنهاد شده بودند).من با هر دو موسسه تماس گرفتم مشکلی که از نطر من هر دو موسسه داشت جمعیت زیاد کلاسها بود هر دو گفتند تا 20 نفر در یک کلاس.میخواستم از دوستانی که جدیدا در کلاسهای هر کدوم از این دو موسسه شرکت کردند بپرسم که آیا کلاس تافل با این تعداد جمعیت کارایی لازم رو داره یا نه بخصوص برای بخش speaking؟
دومین سوالمم از دوستانی که توی موسسه دکتر برزآبادی دوره تافلشونو گذارند اینه که آقای اعلایی کدوم یک از سطوح تافل رو برگذار میکنند وبقیه استادهای آموزشگاه که سطوح دیگه رو تدریس میکننددرسطح تدرسشون چطور هست؟
و سومین سوال بین موسسه امیر بهادر و موسسه دکتر برزآبادی کدام رو شما رو پیشنهاد میکنید؟
متاسفانه نمیتونم هزینه کلاس خصوصی رو بدم ولی اگر کلاس نیمه خصوصی برگذار بشه شرکت میکنم که موسسه دکتر برزآبادی گفتند ما کلاسهای عمومی برگذار نمیکنیم.لطفا اگر در زمینه کلاس نیمه خصوصی هم اطلاعاتی دارید یا موسسه های دیگه ای هم میشناسید که در زمینه تافل عالی باشند ممنون میشم معرفی کنید.
سلام
امیر بهادر قبلا موسسه پر طرفداری بود ولی جدیدا زیاد راضی نیستند کسایی که می روند. هم معلم های خوبش رفتن هم یک مزیتی که داشت از تی پی او ها زمانی که دیگران در اختیار نداشتن استفاده می کرد. ولی از دو سال پیش که سوال های امتحانی در اختیار همه هست دیگه این مزیت ندارند. حدود 20 نفر در کلاس هست مشخص که وقت نمی رسه به همه و اینکه بالاخره یکی دو نفر هستند که بیشتر صحبت می کنند و بقیه وقتی ندارند. در مورد اسپیکینگ میشه گفت تقریبا فقط تکنیک به شما می گند و در واقع همون مطالبی که شما تو همین سایت ها وکتاب ها پیدا می کنید و کمتر بحث درست کردن اسپیکینگ شما مطرح میشه. اول کلاسم می گند که بحث گرامر و مطالب پایه کاری ندارند. ممکن سر کلاس اصلا نرسید جواب بدهید به سوالی یا اینکه اگر جواب بدهید نهایت راهنمایی که بکنند اینه که اشکالات کلی و نحوه جواب دادن به سوال بهتون بگند. بستگی به معلم هم داره و ممکن شما جواب سوال ها برای اون معلم ایمیل کنید و اون به صورت کلی راهنماییتون کنه.
امیر بهادر قبلا موسسه پر طرفداری بود ولی جدیدا زیاد راضی نیستند کسایی که می روند. هم معلم های خوبش رفتن هم یک مزیتی که داشت از تی پی او ها زمانی که دیگران در اختیار نداشتن استفاده می کرد. ولی از دو سال پیش که سوال های امتحانی در اختیار همه هست دیگه این مزیت ندارند. حدود 20 نفر در کلاس هست مشخص که وقت نمی رسه به همه و اینکه بالاخره یکی دو نفر هستند که بیشتر صحبت می کنند و بقیه وقتی ندارند. در مورد اسپیکینگ میشه گفت تقریبا فقط تکنیک به شما می گند و در واقع همون مطالبی که شما تو همین سایت ها وکتاب ها پیدا می کنید و کمتر بحث درست کردن اسپیکینگ شما مطرح میشه. اول کلاسم می گند که بحث گرامر و مطالب پایه کاری ندارند. ممکن سر کلاس اصلا نرسید جواب بدهید به سوالی یا اینکه اگر جواب بدهید نهایت راهنمایی که بکنند اینه که اشکالات کلی و نحوه جواب دادن به سوال بهتون بگند. بستگی به معلم هم داره و ممکن شما جواب سوال ها برای اون معلم ایمیل کنید و اون به صورت کلی راهنماییتون کنه.