27-11-2014, 12:45 PM
در وبسایت دانشگاه ها معمولا اشاره میشه که همه مدارکی رو که گرفتین رو اشاره کنید و سفارت هم همین طور انتظار داره که شما واقعیت رو در این مورد بگین. اگر شک نکنند ممکنه بررسی نکنند و هیچوقت هم هیچکس متوجه اون نشه ولی اگر دقیق بررسی کنند به نظرم بالاخره می تونند متوجه بشن. دیگه به خودتون بستگی داره که اشاره کردن به اون چقدر براتون ضرر داشته باشه و فهمیدنش چقدر. اگر متوجه بشن به هر حال سابقه منفی برای پرونده تون میشه. در مورد ویزای دانشجوی اطلاعی ندارم ولی مثلا در مورد ویزاهای مهاجرتی می دونم که دادن اطلاعات غلط در پرونده که حالت تقلب آمیز داشته باشه میتونه بین 2 تا 5 سال محرومیت از تشکیل پرونده دوباره رو برای فرد به همراه داشته باشه.
(04-11-2014, 05:09 AM)'hypatia' نوشته: سلام دوستام عزیز. من یک سوال درام ممنون میشم راهنمایی کنید. من لیسانس و فوق رو از ایران گرفتم و برای فوق در رشته عمران پذیرش گرفتم. تو مدارک اپلای نگفتم که ارشد دارم. برای ویزا هم نمی خوام بگم که ارشد دارم و می خوام اون فاصله بعد لیسانس رو با کار و تحقیق پر کنم. چند تا مقاله از تز ارشدم هم دارم و می خوام بگم که در فلان دانشگاه(دانشگاه ارشدم) ریسرچر بودم. به نظر شما اونا می تونند بفهمند که من ارشد دارم؟ ایا اگر بفهمند خیلی خطری میشه؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -