29-11-2014, 07:44 PM
(29-11-2014, 01:35 PM)'reyhaneh_s' نوشته: سلام دوستان. چند تا سوال در رابطه با خودم و خواهر کوچکترم داشتم برای تحصیل در ایتالیا ممنون میشم جواب بدید:
1- میدونم وضعیت کاری در ایتالیا توی این چند سال اخیر بخصوص برای مهاجرین خوب نبوده اما آیا این وضعیت برای مرمت بنا و یا معماری(کار با نرم افزارهای معماری و یا طراحی بنا) در ایتالیا هم صدق میکنه؟
2- در ایران رشته من با نام "مرمت و احیای بناهای تاریخی" هست و زیرمجموعه گروه معماری محسوب میشه و مهندسی هست. اما گردشی که در رشته های نزدیک به مرمت کردم در ایتالیا رشته ای که نام مشابهی داشته باشه(توی لیست دانشگاه پلی تکنیک میلان) پیدا نکردم. آیا شما رشته نزدیکی رو میشناسید؟ این رشته زیرگروه معماری هست؟ میخوام به زبان ایتالیایی تدریس بشه چون از طریق مدرسه ایتالیایی اقدام میکنم
1- رقابت در این رشته در ایتالیا بدلیل تعداد بالای متقاضیان خیلی سخته. باید رزومه و زبان ایتالیایی و سابقه کار خوبی داشته باشی.
2- بله. از زیر گروههای معماری، در کل خیلی از رشته ها و سرفصل ها در ایران در خارج متفاوته باید بگردی و دروس ارائه شده در هر گرایش رو ببینی تا بتونی با رشته و گرایشی که در ایران خوندی هماهنگ کنی. مشکلی نداره هم به انگلیسی ارائه میشه و هم ایتالیایی.
2- بله. از زیر گروههای معماری، در کل خیلی از رشته ها و سرفصل ها در ایران در خارج متفاوته باید بگردی و دروس ارائه شده در هر گرایش رو ببینی تا بتونی با رشته و گرایشی که در ایران خوندی هماهنگ کنی. مشکلی نداره هم به انگلیسی ارائه میشه و هم ایتالیایی.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public