30-11-2014, 04:04 AM
(30-11-2014, 02:38 AM)'ermia_p' نوشته: سلام ببخشید یه سوال واسم پیش اومده من لیسانس غیرانتفاعی دارم حدود 9ماه هستش فارغ التحصیل شدم میخوام ارشدمم سال 94 غیرانتفاعی بخونم ایا واسه من که غیرانتفاعی هستم ازاد کردن مدرک الزامی هستش یا فقط واسه دانشگاهای دولتی هستش راستی من مشکل سربازی ندارم چهار سال پیش کارت معافیت گرفتم
اگه لازم هستش به نظرتون الان برم کارهای ازاد سازی مدرک لیسانسمو بدم یا باید با ارشد انجامش بدم
خواهشا کامل جواب بدین من اصلا این موضوع رو نمیدونستم
با تشکر فراوان
سلام دوست من؛
دوست بزرگوارم، آزاد کردن مدرک شامل حال دوستانی میشه که از خدمات آموزشی رایگان استفاده کردند برای تحصیلشون، یعنی دوستانی که در مقطع روزانه ی دانشگاههای دولتی درس خوندن، منتها دوستانی که تو دانشگاه آزاد یا غیر انتفاعی و یا تو دوره های شبانه و ... بودند، به دلیل اینکه حین تحصیل بابت استفاده از خدمات آموزشی شهریه پرداخت کردند، نتیجتا دِینی بابت استفاده ی رایگان از خدمات ندارند و مدرکشون آزاد هست و نیازی نیست که برای دریافت مدرکشون هزینه ای رو متقبل بشن و یا از طرقی مثل عدم کاریابی بخوان مدرکشون رو آزاد کنن.
موفق باشید
دوست بزرگوارم، آزاد کردن مدرک شامل حال دوستانی میشه که از خدمات آموزشی رایگان استفاده کردند برای تحصیلشون، یعنی دوستانی که در مقطع روزانه ی دانشگاههای دولتی درس خوندن، منتها دوستانی که تو دانشگاه آزاد یا غیر انتفاعی و یا تو دوره های شبانه و ... بودند، به دلیل اینکه حین تحصیل بابت استفاده از خدمات آموزشی شهریه پرداخت کردند، نتیجتا دِینی بابت استفاده ی رایگان از خدمات ندارند و مدرکشون آزاد هست و نیازی نیست که برای دریافت مدرکشون هزینه ای رو متقبل بشن و یا از طرقی مثل عدم کاریابی بخوان مدرکشون رو آزاد کنن.
موفق باشید

Dream, is not what you see in sleep
is the thing which doesn't let you sleep A.P.J.Abdul Kalam
is the thing which doesn't let you sleep A.P.J.Abdul Kalam