30-11-2014, 09:42 PM
(28-11-2014, 11:04 PM)'surfer' نوشته: همون فایلی که 7 درس آموزشی داره.به فارسی توضیح داده.فکر میکنم از همینجا دانلود کردم.
ممنونم از شما
راستی فرمودید باید اسم متغیرهامو بنویسم بعد داده هامو وارد کنم
متغیرهای دامی پس باید قبل از وارد کردن داده ها ایجاد بشن.ممنون میشم اگه درباره متغیر دامی شیب که دامی ضربدر متغیر توضیحی هست توضیح بدید چطوری ایجادش کنم.فرمودید باید از equation استفاده کنم.و ضرب کنم در متغیر مستقل.ولی متوجه نشدم چطور.اگه ممکنه راهنماییم کنید
شما در زیر نوار عنوان در نرم افزار ایویوز که سفید هست باید به دستوری بنویسید تا بتونید داده ها رو وارد کنید.
فرض کنید شما سه تا متغیر مستقل Z, X, R و یک متغیر دامیD2 و یک متغیر وابسته :Y داشته باشید. شما به این صورت این متغیر ها رو معرفی می کنید:
فرض کنید شما سه تا متغیر مستقل Z, X, R و یک متغیر دامیD2 و یک متغیر وابسته :Y داشته باشید. شما به این صورت این متغیر ها رو معرفی می کنید:
data y x r z d2
بعد از نوشتن این دستور، کلید enter رو بزنید در پنجره باز شده جدول متغیر ها به صورت گروهی باز میشود که میتونید داده های تو به صورت گروهی یا تک تک وارد کنید. برای ورود داده هم در جدول های ایجاد شده، شما میتونید از نرم افزار اکسل داده ها رو کپی کنید و در جدول ایجاد شده در ایویوز paste کنید منتها باید در پنجره ای که جدول متغیر در اون هست گزینه edit رو بزنی تا داده ها paste بشن. در مورد سوال دوم ، شما برای برآورد هر مدلی در ایویوز از گزینه equation در نوار عنوان ایویوز باید استفاده کنید.
با کلید بر روی این گزینه پنجره equation باز می شود که در مستطیل سفید اولی باید صورت معادله ای که میخواهید تخمین بزنید وارد کنید می تونید به شکل معادله و یا به صورت عادی بنویسید که در اینجا هر دو صورت را برای متغیرهای بالا بیان می کنم.
ورود به صورت معادله (زمانی که دامی جز شیب متغیر مستقل باشد)
y = b0+ b1*x + b2*z+ (b3*d2) *r
ورود متغیرها به حالت عادی در پنجره equation:y b0 x z (d2)*ro
غغاول متغیر وابسته ، عرض از مبدا و بعد متغیرهای مستقل